Translate

CONFERINŢE :FILM:
Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


luni, 10 iunie 2013

MIRACULOSUL ORGON - DATE TEHNICE ŞI EXPERIENŢE PERSONALE !

 Dragi prieteni, în rândurile ce urmează doresc să vă prezint un material  deosebit privind  orgonul )energia orgonică=, de care probabil că mulţi aţi auzit de ceva timp. Voi începe cu date pe care le-am gasit şi eu de la cei mai treziţi ca mine  şi pe această cale le mulţumesc. 
 La finalul acestor date tehnice, vă voi povesti despre constatările  personale,  făcute după folosirea acestor dispozitive.

Detalii despre orgonEnergia orgonica este energia primordiala a vietii: este acea forta vitala fundamentala care este cunoscuta de cei care au un strans contact cu natura, este CHI (energia vitala) din traditia chineza, este PRANA din traditia hindusa. Numeroase aplicatii traditionale, stravechi folosesc orgonul: acupunctura, presopunctura, exercitiile traditionale chinezesti, posturile corporale (asana) si tehnicile de respiratie (pranayama) hinduse.
Reich a identificat stiintific proprietatile si caracteristicile energiei orgonice: umple spatiul de pretutindeni, este lipsit de masa, patrunde prin materie, vibreaza continuu, este observabila si masurabila. Orgonul are o mare afinitate pentru apa, si se acumuleaza usor in organismul uman prin alimente, apa, respiratie si prin piele. Orgonul are entropie negativa, adica tinde sa se acumuleze, si nu sa se disipe.
Atunci cand campul energetic (aura) unei persoane vine in contact cu cel al unui dispoztiv orgonic, cele doua campuri devin simultan mai intense producand un efect de multiplicare (si nu de simpla adunare) care este numit "aprindere". Reich a descoperit ca aceasta "incarcare" orgonica este benefica sistemelor vii (plante, animale, oameni): ajuta la intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea circulatiei, incarca fiinta cu energie pozitiva si armonioasa.
Cercetarile au aratat ca dispozitivele orgonice stimuleaza sistemul nervos parasimpatic, induce relaxare si o senzatie de expansiune blanda. Acumulatorul orgonic concentreaza energia orgonica si ajuta corpul sa se ajute singur. Orgonul nu este deloc strain corpului uman. Orgonul din atmosfera este doar o alta forma a energiei orgonice prezenta in corp. De altfel, stiinta milenara yoga isi bazeaza o intreaga ramura pe exercitiile de respiratie constienta, in acest caz fiind acum evident ca se foloseste orgonul atmosferic.
Acumulatorul orgonic
Combinarea unor materiale organice (lemn, bumbac, rasini, etc) cu metale formeaza o matrice care are capacitatea de a atrage si concentra orgonul, asa cum au demonstrat cercetarile lui Wilhelm Reich. Cartea sa, "Biopatia cancerului", cuprinde suficiente detalii privind energia orgonica si impactul acesteia asupra proceselor vitale perturbate (bolile) din corpul uman.
Adaugarea unui cristal natural in aceasta matrice va intensifica procesul de acumulare orgonica. Don Croft (www.educate-yourself.org/dc/) spune ca o combinare de metal si rasina formeaza un material numit "orgonit". Impreuna cu sotia sa, Carol, au descoperit ca aceste dispozitive formate din cristale si orgonit au capacitatea de a transforma energia orgonica dezorganizata de procedeele artificiale folosite pe larg de om (microunde, electromagnetism, radiatii nucleare, ganduri negative), in orgon pur, pozitiv.
Carol Croft poate vedea campul auric subtil. Atunci cand Don a realizat primul dispozitiv orgonic format din orgonit si cristale, Carol a vazut cum aura sotului ei s-a expansionat. De asemenea, cand au asezat un generator de orgon in apropierea unei centrale electrice nucleare, Carol a observat cum imensul camp de orgon deteriorat din jurul centralei (care este prezent in jurul oricarei centrale nucleare) a fost redus spectaculos.
Don Croft a realizat apoi un dispozitiv orgonic numit HHG pentru a neutraliza campul orgonic dezorganizat prezent atat in jurul celebrelor antene si turnuri de microunde folosite de tehnologia telefoniei mobile, cat si in imediata apropiere a centralelor nucleare si a locatiilor cunoscute in care se practica ritualuri satanice. O varianta ceva mai mica a acestor dispozitive numita "Tower Buster" este folosita pentru a neutraliza orgonul "murdarit" din jurul antenelor de emisie de microunde, cu conditia ca sa se afle la cel mult 400 m de antena.
In afara de reducerea campului orgonic deteriorat, dispozitivele orgonice pot fi folosite si in alte scopuri. Multe persoane au sesizat efecte emotionale pozitive atunci cand au folost un asemenea dispozitiv. Tendintele si gandurile negative dispar, iar cei care aveau insomnie au beneficiat de un somn odihnitor atunci cand au asezat un dispozitiv orgonic in dormitor.
A fost observata o crestere mai viguroasa a plantelor in vecinatatea unui astfel de dispozitiv. Exista si cateva fotografii Kirlian (care arata aura invizibila cu ochiul liber) a unui astfel de HHG in care se vede un imens clopot auric de culoare albastra ce inconjoara dispozitivul. Prezenta unui astfel de dispozitiv la servici face ca echipa sa devina mai prietenoasa si mai putin agitata.
Un inceput bun
Daca te-ai hotarat sa experimentezi cu un astfel de dispozitiv orgonic, vei descoperi vindecari miraculoase si efecte de armonizare evidente. Aceasta modalitate de actiune este in intregime naturala. Vei cunoaste direct efectele orgonului asupra ta, a familiei tale si a prietenilor. Vei constata cum iti va transforma miraculos gandurile negre si temerile zilnice in intuitii si asteptari pozitive, in sentimente inaltatoare si pure. Iar plantele, apa si animalele de casa vor deveni pur si simplu mai vii.
Si, la un anumit moment, vei dori sa imparti acest cadou cu ceilalti.
Pentru ca, intr-adevar, acesta este un cadou. Un cadou de viata, o viata de care nu ai beneficiat datorita acelor forte si intentii negative, care nu doresc ca tu sa fii ceea ce ai putea fi. Dispozitivele orgonice nu iti dau viata, ci iti inapoiaza viata care ti-a fost furata.
Aceasta viata ti-a fost furata prin sugestii subliminale, hipnotice inserate la radio, televiziune, si chiar prin aerul pe care-l respiri, datorita prezentei tehnologiilor dizarmonioase, artificiale, ne-naturale (microunde, radiatii nucleare si electromagnetice). Senzatia inconfundabila a unei vieti pline ti-a fost furata de prezenta zaharului rafinat si a aditivilor chimici in alimentele de zi cu zi, de minciunile spuse continuu care ne "otravesc" mintea si sufletul, de cartile de istorie falsa scrise de falsi invatatori.
Cand primesti acest cadou al orgonului, lucrurile isi arata adevarata infatisare: atat cele frumoase, cat si cele urate. Pe masura ce saptamanile trec si mediul inconjurator din imediata apropiere se reface si revine la ceea ce ar fi trebuit sa fie dintotdeauna, vei realiza foarte clar adevarata dimensiune a complotului impotriva conditiei umane. Si atunci, ceva se va intampla in interiorul tau.
Stii sa deosebesti binele de rau, iar acest sentiment, care a fost ingropat ani de zile de egoismul si frica exacerbata, iti va fi de acum un ghid infailibil. Constiinta din interiorul tau striga acum sa daruiesti la randul tau acest cadou pe care l-ai primit. Pentru ca fericirea de unul singur nu este fericire. Pentru ca putem fi fericiti cu totii, impreuna!

Dispozitivul orgonic

O urmare fireasca

Tema nocivitatii microundelor "daruite" prin tehnologia GSM, abordata de Active Information Media in Cat costa viata ta?, a reusit sa-si faca loc si la TVR, odata cu difuzarea, in luna decembrie 2005, a unui reportaj in doua parti, in cadrul emisiunii "Ochiul magic". Lacomia si indiferenta companiilor de telefonie mobila pentru sanatatea publica a fost evidentiata exemplar. Dar nu putem face nimic pentru a indrepta lucrurile?
Informatia este adevarata comoara
Ceea ce se cunoaste in Statele Unite despre efectele nefaste ale tehnologiilor moderne (microunde, electromagnetism, emisii nucleare, etc) asupra planetei noastre nu este deloc promovat in Romania. Si de ce ar fi? Doar aici, ca si aproape peste tot in lume, dicteaza legea banului. Sfarsitul anului 2005 a consemnat premiera AIM in aceasta privinta. Trebuie sa spunem ca EXISTA metode SIMPLE, la indemana tuturor, pentru a contracara toxicitatea acestor tehnologii otravitoare.
Planeta noastra este un sistem complex care dispune de toate mijloacele pentru a-si avea singur de grija. Planeta este cea care efectiv sustine viata, dar nu numai prin asigurarea conditiilor fizice si chimice pe care le cunoastem (sau le putem intui) cu totii. Asa cum exista un invelis planetar care este format din aerul necesar vietii (atmosfera), asa cum exista si un invelis format din campul magnetic (numit magnetosfera), tot asa exista un invelis mult mai "discret", mai fin, si care inglobeaza intreaga planeta. Scopul acestui invelis este acela de a sustine procesele vitale intime, care scapa atentiei omului obisnuit. Energia corespunzatoare pentru acest invelis este numita orgon.
Situatia actuala
Lumea noastra este compusa din elemente de sustinere care se intrepatrund reciproc. Luati doar exemplul atmosferei si magnetosferei planetei. Ele coexista in acelasi spatiu, in acelasi timp. Difera doar planul de manifestare pentru fiecare, sau nivelul de vibratie. Spun nivel de vibratie, pentru ca orice atom sau radiatie are o anumita frecventa de vibratie, asa cum a demonstrat Einstein. Nu trebuie sa fii geniu ca sa intelegi asta.
Simplitatea vietii de pe planeta noastra este uimitoare: sadesti o samanta in pamant, adaugi putina apa si, in timp, va apare o planta care infloreste si rodeste oferindu-ne un fruct cu care noi, oamenii, ne hranim trupul. Oamenii, prin lacomia si frica lor, complica insa lucrurile. In aceste momente, daca ai pune intr-o cutie toate gandurile tale negative si rau intentionate, si in alta pe cele pozitive si cu bune intentii, una dintre aceste cutii ar fi arhiplina, iar cealalta ar fi aproape goala. Nu mai e nevoie sa spunem care.
Daca am putea schimba inimile si vointa oamenilor astfel ca intentiile pozitive sa le depaseasca pe cele negative, atunci lumea s-ar schimba. Imaginea unor oameni bine intentionati, incarcati cu ganduri bune, pozitive, si care "daruiesc" aceste ganduri inspre locurile in care lipseste asta, este o imagine placuta. Pe masura ce progresam in a intelege lumea, descoperim ca intentia este una din cele mai puternice forte.

Scurta definitie

Ce este orgonul? Este o energie naturala, care purifica, vindeca viata in toate aspectele ei, este o sursa de energie pozitiva. Relativ necunoscuta, folosirea orgonului este o modalitate naturala si ieftina pentru a contrabalansa efectele dezastruoase ale energiilor artificiale raspandite cu atata usurinta de om. Orgonul neutralizeaza efectele microundelor, ale radiatiilor electromagnetice, ale campurilor magnetice dizarmonioase, ale radiatiilor nucleare emise de centralele atomice.

Efectele orgonului

Multi dintre cei care "lucreaza" cu orgon confirma efecte absolut spectaculoase asupra ecosistemului local, atat in ce priveste microclimatul, cat si viata in aspectele ei mai evidente. Furtuni iminente sunt disipate miraculos, plantele cresc mai "fericite" (si asta se vede cu ochiul liber), animalele sunt mai binevoitoare (chiar si cele de companie care sunt mai "rupte" de mediul natural), iar oamenii constientizeaza o stare generala si evidenta de bine, de armonie, sunt plini de viata.
Orgonul are capacitatea de a ne pune in acord, in rezonanta, cu sursa vietii. Orgonul, ca sursa a armoniei generale, indeparteaza gandurile intunecate si creeaza conditiile propice manifestarii celor pozitive, luminoase, bune. Multi dintre cei care spun ca au puteri paranormale relateaza adesea ca entitatile negative, demonii nu se simt deloc bine in preajma unui dispozitiv orgonic si dispar aproape instantaneu.
Cele mai multe folosiri ale orgonului sunt in domeniul neutralizarii efectelor microundelor (atat de la telefoanele mobile cat si de la celebrele "turnuri" si antene care emit microunde), dar si in domeniul restabilirii armoniei microclimatului "deranjat" anterior prin mijloace de razboi climatic.
Descoperitorul orgonului

Dar, pana sa vedem cum se poate produce un dispozitiv orgonic, vom arata cum se genereaza orgon. Inventatorul sau descoperitorul orgonului este celebrul Wilhelm Reich care a spus ca "iubirea, munca si cunoasterea sunt sursele vietii noastre, si ar trebui sa o guverneze".
Americanul de origine austriaca s-a nascut la 24 martie 1897 si a murit la 3 noiembrie 1957 in conditii revoltatoare. Psihiatru, psihanalist si autor a mai multor carti, Reich a fost discipolul lui Sigmund Freud. Dar, asa cum celebrul filozof grec Socrates a fost declarat criminal de catre autoritatile Greciei antice, la fel si Wilhelm Reich a murit intr-o inchisoare federala americana pentru o acuzatie care astazi ar starni rasul oricarui om. Viata insa nu poate fi subiect de gluma.
In anul 1930, Reich a anuntat ca a descoperit o noua energie pe care el a numit-o orgon, si care patrundea intim atat atmosfera cat si toate fapturile vii de pe planeta. A construit dispozitive numite acumulatori orgonici care puteau fi folosite pentru a trata bolile precum cancerul. Parerile sale nu erau insa impartasite de comunitatea stiintifica a momentului.
Intreaga viata a lui Reich a fost una neconventionala, dupa cum s-a descoperit. Reich nu a acceptat compromisul si pentru asta a platit cu viata. El a fost un om obisnuit, direct, simplu, deschis si natural, un adevarat om de stiinta. Toate descoperirile si intentiile lui au fost raportate in mod onest agentiilor guvernamentale responsabile, iar el se astepta sa coopereze direct si nemijlocit cu aceste agentii.
Era un adevarat copil al naturii, niciodata prins in vartejul civilizatiei patriarhale. Putea fi la fel de bland ca o adiere de vara sau la fel de neinduplecat ca un traznet. Era increzator ca un copil, si totusi vedea imediat cel mai fin complot. Avea darul de a face sa-ti doresti largirea orizontului propriu de cunoastere, dincolo de viata ingusta de zi cu zi.
In 1933, cand a publicat cartea "Psihologia de masa a fascismului" care a fost interzisa de nazisti, a realizat ca este in pericol. In aceasta carte el denunta comunismul ca fiind "Fascismul Rosu". In 1939 s-a mutat in Statele Unite.
In anul 1940 Wilhelm Reich a construit acumulatori orgonici sub forma unor cutii, pentru a concentra orgonul. Unele dintre acestea erau pentru animale de laborator, altele erau destul de mari pentru ca un om sa stea asezat in interiorul lor. El spunea ca orgonul este o energie cosmica primordiala, de culoare albastra, care este prezenta pretutindeni si care influenteaza direct procesele atmosferice de clima, culoarea cerului, gravitatia, formarea galaxiilor si a planetelor si exprimarea biologica a emotiilor si sexualitatii.
Acumulatorul orgonic realizat de Reich este compus din straturi alternative de material metalic si material izolator si arata ca un imens condensator (capacitor). El a mai construit si un "tun de nori" cu care imprastia norii. Energia orgonica este o forta naturala cu entropie negativa care are rol determinant in organizarea si concentrarea materiei.
Conform lui Reich, boala este cauzata de blocarea sau deteriorarea energiei orgonice din corpul uman. A pus la punct cateva dispozitive cu care a realizat experimental tratamente cu orgon. Efectele observate includeau fortificarea sistemului imunitar (chiar pana la distrugerea unor tumori), dar Reich a ezitat sa declare ca aceasta era o metoda de vindecare. Dispozitivele orgonice au fost testate pe soareci de laborator bolnavi de cancer, pe plante, iar rezultatele au demonstrat ca nu este vorba deloc de un efect "placebo". Reich avea constiinta ca a dezvaluit omenirii o mare teorie unificata a sanatatii fizice si mentale.
In anul 1947, ca urmare a unor articole despre orgon publicate in "The new republic" si "Harpers", Administratia Medicamentelor si Alimentelor (FDA) din Statele Unite a inceput o investigatie pe aceasta tema si a obtinut interzicerea practicarii metodei ca tratament medical. Acuzat ulterior de incalcarea interdictiei legale prin practicarea in continuare a metodei, Reich a dorit sa se apere singur in instanta. A pierdut procesul si a fost trimis doi ani la inchisoare.
In august 1956, mai multe tone de publicatii despre orgon au fost arse de FDA. Nu, nu era Evul Mediu! Si totusi, se intampla! Wilhelm Reich moare in inchisoare in urma unui infarct, cu o zi inainte de a fi eliberat conditionat.

Detalii despre orgon

Energia orgonica este energia primordiala a vietii: este acea forta vitala fundamentala care este cunoscuta de cei care au un strans contact cu natura, este CHI (energia vitala) din traditia chineza, este PRANA din traditia hindusa. Numeroase aplicatii traditionale, stravechi folosesc orgonul: acupunctura, presopunctura, exercitiile traditionale chinezesti, posturile corporale (asana) si tehnicile de respiratie (pranayama) hinduse.
Reich a identificat stiintific proprietatile si caracteristicile energiei orgonice: umple spatiul de pretutindeni, este lipsit de masa, patrunde prin materie, vibreaza continuu, este observabila si masurabila. Orgonul are o mare afinitate pentru apa, si se acumuleaza usor in organismul uman prin alimente, apa, respiratie si prin piele. Orgonul are entropie negativa, adica tinde sa se acumuleze, si nu sa se disipe.
Atunci cand campul energetic (aura) unei persoane vine in contact cu cel al unui dispoztiv orgonic, cele doua campuri devin simultan mai intense producand un efect de multiplicare (si nu de simpla adunare) care este numit "aprindere". Reich a descoperit ca aceasta "incarcare" orgonica este benefica sistemelor vii (plante, animale, oameni): ajuta la intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea circulatiei, incarca fiinta cu energie pozitiva si armonioasa.
Cercetarile au aratat ca dispozitivele orgonice stimuleaza sistemul nervos parasimpatic, induce relaxare si o senzatie de expansiune blanda. Acumulatorul orgonic concentreaza energia orgonica si ajuta corpul sa se ajute singur. Orgonul nu este deloc strain corpului uman. Orgonul din atmosfera este doar o alta forma a energiei orgonice prezenta in corp. De altfel, stiinta milenara yoga isi bazeaza o intreaga ramura pe exercitiile de respiratie constienta, in acest caz fiind acum evident ca se foloseste orgonul atmosferic.
Acumulatorul orgonic

Combinarea unor materiale organice (lemn, bumbac, rasini, etc) cu metale formeaza o matrice care are capacitatea de a atrage si concentra orgonul, asa cum au demonstrat cercetarile lui Wilhelm Reich. Cartea sa, "Biopatia cancerului", cuprinde suficiente detalii privind energia orgonica si impactul acesteia asupra proceselor vitale perturbate (bolile) din corpul uman.
Adaugarea unui cristal natural in aceasta matrice va intensifica procesul de acumulare orgonica. Don Croft (www.educate-yourself.org/dc/) spune ca o combinare de metal si rasina formeaza un material numit "orgonit". Impreuna cu sotia sa, Carol, au descoperit ca aceste dispozitive formate din cristale si orgonit au capacitatea de a transforma energia orgonica dezorganizata de procedeele artificiale folosite pe larg de om (microunde, electromagnetism, radiatii nucleare, ganduri negative), in orgon pur, pozitiv.
Carol Croft poate vedea campul auric subtil. Atunci cand Don a realizat primul dispozitiv orgonic format din orgonit si cristale, Carol a vazut cum aura sotului ei s-a expansionat. De asemenea, cand au asezat un generator de orgon in apropierea unei centrale electrice nucleare, Carol a observat cum imensul camp de orgon deteriorat din jurul centralei (care este prezent in jurul oricarei centrale nucleare) a fost redus spectaculos.
Don Croft a realizat apoi un dispozitiv orgonic numit HHG pentru a neutraliza campul orgonic dezorganizat prezent atat in jurul celebrelor antene si turnuri de microunde folosite de tehnologia telefoniei mobile, cat si in imediata apropiere a centralelor nucleare si a locatiilor cunoscute in care se practica ritualuri satanice. O varianta ceva mai mica a acestor dispozitive numita "Tower Buster" este folosita pentru a neutraliza orgonul "murdarit" din jurul antenelor de emisie de microunde, cu conditia ca sa se afle la cel mult 400 m de antena.
In afara de reducerea campului orgonic deteriorat, dispozitivele orgonice pot fi folosite si in alte scopuri. Multe persoane au sesizat efecte emotionale pozitive atunci cand au folost un asemenea dispozitiv. Tendintele si gandurile negative dispar, iar cei care aveau insomnie au beneficiat de un somn odihnitor atunci cand au asezat un dispozitiv orgonic in dormitor.
A fost observata o crestere mai viguroasa a plantelor in vecinatatea unui astfel de dispozitiv. Exista si cateva fotografii Kirlian (care arata aura invizibila cu ochiul liber) a unui astfel de HHG in care se vede un imens clopot auric de culoare albastra ce inconjoara dispozitivul. Prezenta unui astfel de dispozitiv la servici face ca echipa sa devina mai prietenoasa si mai putin agitata.
Un inceput bun

Daca te-ai hotarat sa experimentezi cu un astfel de dispozitiv orgonic, vei descoperi vindecari miraculoase si efecte de armonizare evidente. Aceasta modalitate de actiune este in intregime naturala. Vei cunoaste direct efectele orgonului asupra ta, a familiei tale si a prietenilor. Vei constata cum iti va transforma miraculos gandurile negre si temerile zilnice in intuitii si asteptari pozitive, in sentimente inaltatoare si pure. Iar plantele, apa si animalele de casa vor deveni pur si simplu mai vii.
Si, la un anumit moment, vei dori sa imparti acest cadou cu ceilalti.
Pentru ca, intr-adevar, acesta este un cadou. Un cadou de viata, o viata de care nu ai beneficiat datorita acelor forte si intentii negative, care nu doresc ca tu sa fii ceea ce ai putea fi. Dispozitivele orgonice nu iti dau viata, ci iti inapoiaza viata care ti-a fost furata.
Aceasta viata ti-a fost furata prin sugestii subliminale, hipnotice inserate la radio, televiziune, si chiar prin aerul pe care-l respiri, datorita prezentei tehnologiilor dizarmonioase, artificiale, ne-naturale (microunde, radiatii nucleare si electromagnetice). Senzatia inconfundabila a unei vieti pline ti-a fost furata de prezenta zaharului rafinat si a aditivilor chimici in alimentele de zi cu zi, de minciunile spuse continuu care ne "otravesc" mintea si sufletul, de cartile de istorie falsa scrise de falsi invatatori.
Cand primesti acest cadou al orgonului, lucrurile isi arata adevarata infatisare: atat cele frumoase, cat si cele urate. Pe masura ce saptamanile trec si mediul inconjurator din imediata apropiere se reface si revine la ceea ce ar fi trebuit sa fie dintotdeauna, vei realiza foarte clar adevarata dimensiune a complotului impotriva conditiei umane. Si atunci, ceva se va intampla in interiorul tau.
Stii sa deosebesti binele de rau, iar acest sentiment, care a fost ingropat ani de zile de egoismul si frica exacerbata, iti va fi de acum un ghid infailibil. Constiinta din interiorul tau striga acum sa daruiesti la randul tau acest cadou pe care l-ai primit. Pentru ca fericirea de unul singur nu este fericire. Pentru ca putem fi fericiti cu totii, impreuna!

In randurile ce urmeaza va voi povesti din experientele personale cat si din cele ale prietenilor, privind folosirea orgonului, unele constatari, concluzii, sfaturi si propuneri.

CONSTATARI PERSONALE PRIVIND UTILIZAREA ORGONULUI

1. Revigorarea plantelor de apartament.

       Asezarea cate unui orgon de dimensiunea unei lumanari gen “pastila” (ca in foto): in cele patru colturi ale camerei, produce o energie deosebita. Astfel a constatat un prieten de al meu, ca dupa  trei zile frunzele plantelor din apartamentul sau erau mai mari, mai lucioase iar culorile mult mai intense, debordand de sanatate. In timp, s-au indesit formand o “jungla” in miniatura, astfel ca a trebuit sa mai daruiesca din ele si vecinilor, din lipsa de spatiu.


2.        Calmarea si relaxarea animalelor de companie.

            Am constatat aceasta pe propria-mi pisicuta care in preajma unui orgon devine foarte calma, toarce si se odihneste foarte bine si este relaxata. De cate ori este agresiva si prea “vorbareata” pun cate un orgon in apropierea ei, iar aceasta il priveste mirata si paseste cam la jumatate de metru distanta fata de el, ca semn de respect (sa nu deranjeze energiile). Se stie ca pisicile sunt sensibile la energii, astfel ca ele le prefera  pe cele negative, asezandu-se direct pe acele zone – de exemplu unde sunt noduri Hartmann, sau pe locurile dureroase ale oamenilor. Adica acolo unde exista un blocaj energetic sau un deficit de energie. In cazul orgoanelor, pastreaza distanta “legala”, insa au un comportament deosebit de iubitor.


3.        Pornirea instantanee a aparatelor cu baterii si leduri.

  Am in dormitor o statueta din sticla, care este
alimentata de doua baterii, baterii ce pun in functiune patru leduri de culori diferite, ce se gasesc in interiorul postamentului statuetei. Intr-o noapte m-am trezit pentru ca mi se tot plimbau culori luminoase in fata ochilor. Ma duc la statueta, cu gandul de ai apasa butonul de oprit (dar am uitat ca bateriile erau terminate de mult, iar butonul oricum era pe off). Mirat, o tot analizez si nu gasesc nici o explicatie, in plus nu reuseam sa opresc jocul de luminite. Ca sa pot adormi fara sa ma simt ca la discoteca in baia de lumini, duc statueta in cealalta camera. Cu surprindere am constatat a doua zi ca ledurile faceau pauza. Am adus-o din nou in dormitor si dupa jumatate de zi, iar erau jocuri de lumini puternice. Atunci mi-a picat fisa. In dormitor, pe masuta unde statea statueta cu baterii si leduri aveam un orgon (cam la 50 cm distanta fata de ea) de forma tronconica (vezi foto)

 

 iar in cealalta camera nu aveam nici un orgon pe o raza de doi metri. Am tot repetat experimental cu mutatul din camera pentru a fi sigur, iar fenomenul s-a repetat de fiecare data. Astfel ca nu m-am mai mirat cand m-a sunat un bun prieten (care foloseste orgoane) sa imi spuna ca a trebuit sa se scoale in mijlocul noptii sa isi opreasca ceasul electronic de perete (pe care il tinea de mult ca bibelou, pentru ca tot uita sa-i puna baterii noi) pentru ca a inceput sa ticaie si sa sune. I-am povestit ce am patit si eu cu statueta si am ajuns la concluzia ca un orgon este un minunat generator de energie.


    4.-  Efecte asupra organismului uman si sfaturi.          Am constatat ca daca sunt obosit si beau un pahar cu apa energizata de un orgon (pun un pahar cu apa pe un orgon de forma celui din foto),

 

are acelasi efect ca si o cana de cafea buna, doar ca efectul este mult mai prelungit decat cel dat de cafea si iti da senzatia de relaxare nu de “nervi intinsi”.

          Deasemena este eficient pentru eliminarea sau diminuarea (in functie de durata) durerilor de cap, dinti sau altor dureri rebele din organism. Intr-o zi ma durea capul foarte tare, astfel ca nu puteam nici macar sa fac o meditatie pentru a-mi reveni si nici cu metode de tehnica radianta sau reiki nu reuseam (medicamente de sinteza preum este algocalminul, nu folosesc). Am luat un orgon mai mic (ca cel din foto)

 

 si mi l-am pus pret de un sfert de ora, pe mijlocul fruntii, constatand ca durerea incepea sa scada din intensitate pana la disparitie totala. Se poate tine orgonul, la fel de bine,  in palma stanga, iar palma dreapta sa fie asezata pe locul dureros. Sau se poate pune orgonul direct pe “plexul solar” care este centrul nostru de alimentare cu energie.
La urma urmei este logic sa aiba astfel de rezultate, fiind un generator de energie.

          Orice disfunctie in organism apare atunci cand sunt probleme in campul nostru de energie (in aura, aura ce poate fi vizualizata cu aparatele Kirlian, dar si cu ochiul liber, de cei ce sunt antrenati…), care este subtiat, perforat, valurit.

Un om perfect sanatos, odihnit si cu ganduri armonioase, va avea o aura perfect ovala,  cu raza peste un metru, opaca (adica nu se vede prin ea ca printr-un nor rarefiat de fum) si in culori vii, stralucitoare.

          Cand sunt obosit, sau ma mai dor dintii (stau mult in spatii nu tocmai benefice pentru ca aerul sa circule optim) ma tratez cu orgoane.

          Am rugat un prieten (care poate vedea energiile subtile) sa se uite la aura mea, cand ma dureau dintii si cu ei si capul si mi-a spus ca aura mea este foarte subtiata si stravezie, in zona respectiva. Apoi l-am rugat sa ma mai vizualizeze si dupa un sfert de ora de tratament cu orgon si mi-a spus ca aura s-a latit cu 30 de cm si nu se mai vede prin ea. Deci eram “retusat” energetic si chiar ma simteam fresh.

          La serviciu am un orgon pus in fata calculatorului si imi protejaza foarte bine vederea, creeand un camp energetic protector, astfel ca nu ma mai ustura ochii – functioneaza ca un Torser (aparatul acela utilizat impotriva radiatiilor).

 
         
Pentru un somn odihnitor puteti folosi orgoanele pozitionandu-le sub patul in care dormiti (este suficient unul singur, pozitionat pe mijloc) – acestea actionand si ca protector impotriva atacurilor psihotronice.


          Este normal sa fie asa, daca ne gandim ca in compozitia unui orgon intra metale ca otelul, cupru, asezate sub forma de spirala iar intre ele cristale de cuart. Super bine ar fi daca am avea destui bani incat sa ne permitem sa folosim metale ca aurul, argintul, in combinatii cu diferite cristale, si pietre (cum este jadul ) si cu rasina pura, dar este benefic si asa. In definitiv toate sunt amplificate si de ceea ce credem si gandim. Pana reusim insa sa fim puternici pe interior si sa avem cat mai multa incredere in noi insine, ne putem folosi de aceste “ajutoare” naturale cum este si acest orgon.


CARACTERISTICI ALE DIFERITELOR ORGOANE -  determinate prin: clarvedere, simt tactil, ansa, pendul de cristal.

 


 

           In functie de marime, forma si combinatia interioara, orgoanele dau rezultate diferite, insa toate au o energie pulsatorie care va fi resimtita si de cei mai putini sensibili, doar prin tinerea in mana o perioada scurta a unui orgon.
          
          Astfel, un orgon ce contine mai mult cupru, va avea un camp energetic de culoare verde galbuie – foarte bun pentru terapii fizice, pentru a energiza organismul, pentru a diminua, a trata sau eradica diferite disfunctii si boli. Din cele stiute de mine, culoarea verde este cea a chackrei inimii (sediul iubirii) si este o culoare tamaduitoare (nu degeaba natura este verde), iar galbenul (auriul) ii amplifica puterea, fiind un canal perfect de trecere a energiei (cum este soarele pentru natura si “plexul solar” pentru om).

           Un orgon ce contine mai mult otel, va avea culoarea campului de energie, albastra si este eficient pentru deschiderea noastra interioara, pentru a reusi sa ne intelegem pe noi insine si sa ne crestem credinta in puterea spiritului nostru, sa privim spre “inaltimile” din noi, la fel cu pamantul priveste spre cer.

           Orgonul ce contine  mai mult aluminiu, va avea un camp (aura) alb, fiind eficace in purificarea straturilor noastre de energie, purificare ce are ca efect o crestere spirituala.     
       
     
            Orgoanele au rezultate deosebite si fara cristale (daca nu avem astfel de posibilitati materiale), statueta de care va povesteam a fost energizata de un orgon fara cristal avand doar  o combinatie de cupru, aluminiu, otel  (sigur, se poate folosi si lemn, de diferite esente).

            Deasemenea am mai constatat personal si cu ajutorul prietenilor mei care au trezite anumite capacitati, ca in functie de marime, consistenta si forma, acestea au un camp de energie mai mare si mai dens.

 

            Cele mai eficiente sunt cele in forma de piramida, con si trunchi de con, apoi daca mai contin si trei metale, ca de exemplu, cupru, otel, aluminiu, avem energii de culori verzi, galbene, albastre, albe – un mini curcubeu spectral ce actioneaza perfect pentru sanatate, purificare, energizare, protectie si trezire spirituala. In plus daca mai exista si un cristal de cuart in combinatie cu aceste metale, rezultatul benefic va fi mult amplificat.


             Sper să vă fi fost de folos cu aceste informaţii şi dacă nu reuşiţi să vă construiţi singuri un orgon, vă stau la dispoziţie pentru informaţii suplimentare .


Lumină, iubire şi  armonie !Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu