Translate

CONFERINŢE :FILM:
Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


sâmbătă, 15 iunie 2013

EXPOZIŢIE CU ORGONITE


PE MOMENT ACEASTĂ PAGINĂ ESTE ÎN RECONSTRUCȚIE !


Imagini pentru SEMNUL ATENTIE

Dar până la terminarea acestei pagini vă invităm și la adresele din linkurile afișate mulțumindu-vă pentru înțelegere și răbdare !SE VA ACTUALIZA PERMANENT !


CLOUD BUSTER - cu 6 ţevi de cupru şi 7 cristale mari de cuarţ alb

Baza: D = 20 cm.,I = 25 cm. Cu 7 cristale de cuarţ alb de cca. 10-12 cm.
6 ţevi de cupru de 150 cm., compozit orgonic.  Înălţimea totală = 190 cm.    
Cloudbuster creează un câmp mare de Orgon pozitiv la altitudini mari. Chemtrails sunt convertite înapoi în compuşi naturali care aparţin cerului; oxigen, azot, dioxid de carbon, etc.
Poate disipa norii de furtună sau poate “aduce ploaia”(dacă este poziţionat într-o zonă cu apă).

Accesaţi şi acest link:

CON MARE a.k.a. The King

Cu 1, 3, 4 sau 5 cistale. D = 11-13 cm.,  I = 13-14 cm., cristal de cuarţ alb de aproximativ 5-6 cm., spirală din cupru, interior de alamă, aluminiu, oţel, cupru, răşină, etc. 

Aşezarea cristalelor nu se face sub formă de cruce (la bază) pentru a nu bloca energiile prin intersectarea lor, acestea lăsându-se să curgă liber.

Bun pentru terapii locale, transformare-purificare energii, protecţie şi energizare întreaga locuinţă, sau spaţiu de lucru (cca. 100 mp).
Favorabilă pentru gradină; adună şi transformă energiile negative şi nodurile Hartmann. Vindecă plante şi animale.CON SPECIAL "ARAGON" 


Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.


             Denumirea acestui tip de orgonit provine de la compoziţia generoasă de aragonit, din interiorul său. Aragonitul, este un cristal ce contribuie la formarea perlelor şi a coralilor. 

Energia lui ne ajută la împământare, la restabilirea armoniei interioare, a echilibrul emoţional, iar în combinaţie cu cristalul de cuarţ şi ametistul directionează energia cu succes prin chakre, ajutând la refacerea chakrei unificate.

Acţionează pe o rază de aproximativ 100 m.
D = 13 cm., I = 15 cm., cu 4 cristale de cuarţ alb, la bază (unul central,  3 dispuse radial), spirale multiple din cupru, compozit orgonic specific (alamă, oţel, cupru, răşină de brad, lemn de stejar, etc.) plus coral roşu la bază, aragonit la mijloc şi ametist.

Forma de con este o energie echilibrată şi echilibrantă, care îmbină armonios energia feminină (forma rotundă, protectoare şi mângâietoare) cu energia masculină (forma ascuţită, purificatoare).
Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.

Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.


Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.


Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.

Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.


CON MIC a.k.a. La Petite Fusée 

Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.

D = 5-6 cm., I = 7-8 cm.,  cristal de cuarţ alb, spirală cupru, interior aluminiu, oţel, cupru, răşină, etc. 

Se poate confecţiona fără cristal din cuarţ sau cu unul central.

Bun pentru deschiderea şi energizarea chakrei coroană şi terapie pe locurile dureroase – regenerează câmpul energetic şi energizează.

Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.TRUNCHI  DE  CON a.k.a. Cosmic Handle I = 8.5 cm., D = 5 cm., d = 2.3 cm. Se poate confecţiona fără cristal de cuarţ alb, sau cu un cristal central, conţinând compozit orgonic (ca în descrierile de mai sus) şi spirală din cupru.

Este foarte eficient, din testările personale.

Bun pentru purificare, energizare, protecţie locuinţă (radiaţii electromagnetice, TV) eficient în terapii locale.
PIRAMIDĂ MARE a.k.a.  The Keops

Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.

Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.


I= 11 cm., L (baza) = 12 cm., cu un cristal de cuarţ alb, sau cu 5 cristale de cuarţ alb, plus compozit orgonic şi spirale din cupru.

Bună pentru întreaga locuinţă, la protecţie, împământare, purificare (acoperă cca. 100 mp).
Favorabilă pentru gradină; elimina energiile negative şi nodurile Hartmann. Vindecă plante şi animale.

Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.

Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.NOTĂ: - pentru piramidă se foloseseşte doar un cristal sau 5 cristale (unul central şi câte unul la fiecare muchie). Nu se aşează cristalele sub formă de cruce, (unul peste celălalt, intersectându-se) pentru a nu bloca energiile în punctele de intersecţie.PIRAMIDĂ SCALARĂ


Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.


Denumită astfel, întrucât fiind goală în interior, crează un spaţiu ce poate fi folosit conform efectului de piramidă…

 Dimensiuni: B = 11 cm.; I = 8 cm.

             Având toate muchiile cilindrice, conferă formei geometrice clasice a piramidei  o combinaţie optimă între energia masculină şi cea feminină. 

           Astfel, forma cilindrică, rotundă/învăluitoare, rezonează cu energia feminină, purificatoare, transformatoare şi protectoare, iar unghiurile ascuţite ale piramidei - specifice energiei masculine - rezonează cu energia de protecţie, curăţare şi împământare.


În vârf are un cristal rotund de cuarţ (poate fi din orice altă piatră, la cerere).

Construcţia sa deosebită  crează (pe lângă efectul de piramidă) un tip special de unde  - unde scalare - care descriu propagarea unei interacţiuni în eter.

După cum se ştie, undele scalare nu sunt produse doar prin intermediul unor bobine speciale, ele întâlnindu-se şi în multe formaţiuni naturale, cum sunt: cristalele, comunicaţiile în lumea plantelor şi a animalelor (studiile lui Grebennikov, etc), energia de formă.

Fiecare din cei 8 cilindrii conţin compozit orgonic specific, spirale din cupru şi diferite pietre semipreţioase.

Construcţia unei astfel de piramide durează aproximativ două săptămâni (fiind mai migăloasă), executandu-se în totalitate manual.Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.

Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.

          
DIVERSE MODELE REALIZATE, DIN CATEGORIA: "PIRAMIDĂ MARE-MICĂ"

Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.


Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.
Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.


PIRAMIDĂ MICĂ a.k.a. The Spirit Of Egypt


Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.


 I = 5 cm., L = 7 cm. Fară cristal, sau cu un cristal de cuarţ alb, plus compozit orgonic şi spirale din cupru.

Bună pentru terapii, protecţie, purificare, energizare şi împământare.DISC MARE a.k.a. The Full Moon (tip T.B. mare)D = 7.5 cm.,  I = 2 cm. Fără cristal, sau cu 3 cristale de cuarţ roz, plus compozit orgonic şi spirale din cupru Arhimede.

Se pot adauga magneţi cilindrici terapeutici, având dimensiunea de 1cm., - de preferinţă 1 buc. sau 3 buc., aşezaţi  în formă de triunghi.

Bun  pentru purificarea şi energizarea apei din căni, pahare (sau orice lichid), dar şi pentru terapii locale.


 Faţă

Verso
Nu este disponibil niciun text alternativ automat.


 MINIORGONIT (DISC MIC) a.k.a. The Energy Candy (tip T.B. mic)Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.
D = 4 cm., I = 1.5 cm., cu sau fără cristale de cuarţ, plus compozit orgonic şi spirale din cupru Arhimede. Se recomandă a se folosi în set de câte 4 bucaţi, pentru protecţia locuinţei (câte un disc pentru fiecare colţ al camerei).

Dacă sunt folosite pentru diverse afecţiuni (de exemplu pentru urechi), se poate ataşa un magnet terapeutic (ca cel descris pentru discurile mari, mai sus).

Bune şi pentru protecţie individuală, la purtător (geantă, auto, etc.).

DISCURI ORGONICE T.B. - CU SAU FĂRĂ 

MAGNEŢI NEODYMIUM


Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.

D= 5 cm., I = 1 cm. Conţin cupru, fier, oţel, compozit orgonic, un magnet neodymium de 2 cm., spirală cupru .

Aceste discuri orgonice cu magneţi Neodymium se pot aplica pe corp, direct pe zonele unde aveţi dureri, efectul fiind vizibil după prima utilizare.

După cum vedeţi şi în imagine, magnetul Neodymium este poziţionat în mijlocul orgonitului, fiind un magnet de o putere mai mare. 
Discurile se pot purta inclusiv în buzunar şi le puteţi folosi şi pentru a încărca apa. 

CILINDRU ORGONIC PENTRU FÂNTÂNĂ 


PORTAL AQUA -  


Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.


Dimensiuni: D=5,50 cm.; Î=13,50 cm.


Conţine: un cristal mare de cuarţ alb -  lung de 10 cm. (poziţionat central), 3 cristale de cuarţ alb, amorfe, la bază, diverse pietre semipreţioase coral roşu, zirconite albastre, rodonit, praf de turcoaz, lemn de stejar, spirale diverse din cupru, metale – cupru, alamă, fier/oţel, zinc.

Ideal pentru purificarea şi energizarea fântânilor.

Se introduce în interiorul fântânii agăţându-se un fir de metal de carligul din cupru ataşat deja la cilindrul orgonic.
Este bine a fi introdus într-o folie de plastic (pungă mai groasă) pentru a fi protejat de deteriorare – în timp, apa putând eroda stratul protector al cilindrului, care este din răşină tip sticlă organică .


METATRON’S CUBE - cu simboluri Reiki
D=4/4 cm.  Conţine un cristal de cuarţ alb, două simboluri CHO KU REI  - unul pentru palmă şi celălalt pentru locul de energizat - din cupru, (pe două laturi) compozit orgonic.
Acesta este simbolul:

Imagini pentru cho ku rei symbol


Eficient în lucrul pe chakre (deschide, energizează şi fixează energiile).   
Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.

Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.


Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.


OUL COSMIC  Realizat în premieră. D = 8 cm.,  d = 6.5 cm., cu 1 cristal de cuarţ alb/transparent de cca..4 cm. şi 2 spirale Fermat, de cupru, plus compozit orgonic. Utilizări diverse.

"Oul a sintetizat misterul Creaţiunii; dintr-un ou trebuie să se fi născut Universul, Lumea, deci şi omul. Oul cosmic trebuie presupus la baza credinţei tututor popoarelor din lume"

Unicat printre orgonite (ca şi: "Oul Cosmic", se confecţionează mai greu), D = 4.5 cm.,  cu 1 cristal de cuarţ alb/transparent de cca. 3 cm. şi 2 spirale Arhimede, de cupru, plus compozit orgonic.


SFERA GAIA


Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.

Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.


Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.Deşi sfera este una dintre cele mai simple forme în geometria sacră, ea este de asemenea şi cea care poate conţine toate celelalte forme. Toate măsurile sunt egale într-o sferă.
Este o figură completă în totalitatea ei. Pământul, sămânţa, atomul sunt toate sfere.    

FLUTURAŞI ORGONICI PENTRU TIROIDĂ


http://putereaorgonului.blogspot.ro/2016/12/fluturasi-orgonici-pentru-tiroida.html
ORGONITE BIOGEOMETRICE -1-

Despre biogeometrie găsiţi mai multe informaţii aici: http://putereaorgonului.blogspot.ro/2017/06/biogeometrie-orgonica.html
Am realizat pănă acum 4 tipuri de orgoni-biogeometrici (cu semnatură energetică), urmând să mai creăm şi altele, iar dacă veţi intra pe această postare o să găsiţi actualizarea realizări lor, dar iată-le pe cele gata făcute:

BIOGEOMETRY  - “ L 90 “

CORECTOR DE ENERGIE  “ L 90 ” (unghi drept) – TRANSMUTĂ ENERGIILE NEGATIVE ASOCIATE CU COLŢURILE DE 90 GRADE, RADIAŢIILE DE LUMINĂ DE LA UŞI DE BALCOANE, TERASE, FERESTRE (se folosesc în set de 4 bucăţi, (câte unul pentru fiecare colţ) ŞI TULBURĂRI ENERGETICE LOCALIZATE LA NIVELUL ARTICULAŢIILOR (COATE, GENUNCHI, FALANGE). 
Diametrul = 5 cm.; grosimea = 1 cm., conţine compozit orgonic specific, cristal de cuarţ alb (cristalul de stâncă, aşa cum îl mai ştim, este un catalizator şi conductor de energie ce echilibrează fluxul energetic, amplificând efectul pietrelor cu care este folosit în combinaţie) ametist, turmalină neagră, pirită.
Pentru terapii locale, se aşează orgonitul biogeometric cu simbolul spre piele, într-un tifon, sau săculeţ de pânză albă, pe locul de tratat, fixându-se cu leucoplast.BIOGEOMETRY – VASELE INIMII

CORECTOR DE ENERGIE PENTRU VASELE INIMII- REZONEAZĂ CU TIPARELE ENERGETICE ALE INIMII, ELIMINÂND BLOCAJELE ENERGETICE ALE ZONEI, REZULTATE DIN TEAMA (TENSIUNEA) "ZILEI DE MÂINE", SPORINDU-LE ARMONIA/ELASTICITATEA, REZISTENŢA ŞI BIOPUTEREA .
Diametrul = 5 cm.; grosimea = 1 cm., conţine compozit orgonic specific, cristal de cuarţ alb (cristalul de stâncă, aşa cum îl mai ştim, este un catalizator şi conductor de energie ce echilibrează fluxul energetic, amplificând efectul pietrelor cu care este folosit în combinaţie) coral roşu, jad, ametist, turmalină neagră, pirită.
Pentru terapii locale, se aşează orgonitul biogeometric într-un tifon, sau săculeţ de pânză albă, pe locul de tratat, fixându-se cu leucoplast, ori purtandu-se într-un buzunar ataşat, cât mai apropiat de inimă.

BIOGEOMETRY – OVARE

CORECTOR DE ENERGIE PENTRU OVARE - REZONEAZĂ CU TIPARELE ENERGETICE ALE OVARELOR, ELIMINÂND BLOCAJELE ENERGETICE ALE ZONEI REZULTATE DIN TEAMA DE NEACCEPTARE, SPORINDU-LE ARMONIA, ECHILIBRUL, CREATIVITATEA ŞI BIOPUTEREA .
Diametrul = 5 cm.; grosimea = 1 cm., conţine compozit orgonic specific, cristal de cuarţ alb (cristalul de stâncă, aşa cum îl mai ştim, este un catalizator şi conductor de energie ce echilibrează fluxul energetic, amplificând efectul pietrelor cu care este folosit în combinaţie) coral roşu, piatra lunii, carneol, turmalină neagră, pirită. Pentru terapii locale, într-un tifon, sau săculeţ de pânză albă, pe locul de tratat, fixându-se cu leucoplast, ori purtandu-se într-un buzunar ataşat, cât mai apropiat de ovare şi uter (sub ombilic).BIOGEOMETRY – RINICHI

CORECTOR DE ENERGIE PENTRU RINICHI – REZONEAZĂ CU TIPARELE ENERGETICE ALE RINICHILOR, ELIMINAND ENERGIILE STAGNANTE-NEGATIVE ASOCIATE CU DIVERSE BLOCAJE EMOŢIONALE , REALIZÂND ECHILIBRAREA ACESTORA ŞI CAPACITATEA DE EXPRIMARE.
Diametrul = 5 cm.; grosimea = 1 cm., conţine compozit orgonic specific, cristal de cuarţ alb (cristalul de stâncă, aşa cum îl mai ştim, este un catalizator şi conductor de energie ce echilibrează fluxul energetic, amplificând efectul pietrelor cu care este folosit în combinaţie) coral roşu, jad, turcoaz, ochi de tigru, turmalină neagră, pirită. Pentru terapii locale, se aşează orgonitul biogeometric într-un tifon, sau săculeţ de pânză albă, pe locul de tratat, fixându-se cu leucoplast în zona lombară, ori purtându-se într-un buzunar ataşat, cât mai apropiat de rinichi.       Termenul de execuţie este de aproximativ 3 zile, din momentul comenzii ferme, iar preţul este de 40 lei/buc. (indiferent de model) - fără sistem de prindere (saculeţ+plasturi) şi 45 lei, cu sistem de prindere, iar pentru un set de 4 buc. (BIOGEOMETRY  - “ L 90 “) = 130 lei.BIOGEOMETRY – COLON

CORECTOR DE ENERGIE PENTRU COLON – REZONEAZĂ CU TIPARELE ENERGETICE ALE INTESTINELOR ŞI COLONULUI, ELIMINAND ENERGIILE STAGNANTE-NEGATIVE, TOXICE, ASOCIATE CU DIVERSE BLOCAJE EMOŢIONALE . REALIZEAZĂ ECHILIBRAREA ACESTORA PRIN ÎNTĂRIREA VOINŢEI ŞI A PUTERII DE MANIFESTARE.
Diametrul = 5 cm.; grosimea = 1 cm., conţine compozit orgonic specific, cristal de cuarţ alb (cristalul de stâncă, aşa cum îl mai ştim, este un catalizator şi conductor de energie ce echilibrează fluxul energetic, amplificând efectul pietrelor cu care este folosit în combinaţie) coral roşu, jad, aventurin, turcoaz, citrin, piatra soarelui, onix, ochi de tigru, turmalină neagră, pirită, hematite. Pentru terapii locale, se aşează orgonitul biogeometric într-un tifon, sau săculeţ de pânză albă/crem, pe osul sacru/coccis, fixându-se cu leucoplast în zona respectivă.


BIOGEOMETRY – FICAT

CORECTOR DE ENERGIE PENTRU FICAT – REZONEAZĂ CU TIPARELE ENERGETICE ALE FICATULUI, ELIMINAND ENERGIILE STAGNANTE-NEGATIVE ASOCIATE CU DIVERSE BLOCAJE EMOŢIONALE , REALIZÂND ECHILIBRAREA ACESTORA ŞI CAPACITATEA DE EXPRIMARE. OPTIMIZEAZĂ ACTIVITATEA FICAT-BILĂ ŞI A ÎNTREGULUI APARAT DIGESTIV.
Diametrul = 5 cm.; grosimea = 1 cm., conţine compozit orgonic specific, cristal de cuarţ alb (cristalul de stâncă, aşa cum îl mai ştim, este un catalizator şi conductor de energie ce echilibrează fluxul energetic, amplificând efectul pietrelor cu care este folosit în combinaţie) coral roşu, jad, turcoaz, citrin, piatra lunii, ochi de tigru, turmalină neagră, pirită, hematite. Pentru terapii locale, se aşează orgonitul biogeometric într-un tifon, sau săculeţ de pânză albă/crem, pe locul de tratat, fixându-se cu leucoplast în zona ficat/fiere, ori purtându-se într-un buzunar ataşat, cât mai apropiat de această zonă.


     NOTĂ: -Termenul de execuţie este de aproximativ 3 zile, din momentul comenzii ferme, iar preţul este de 40 lei/buc. (indiferent de model) - fără sistem de prindere (saculeţ+plasturi) şi 45 lei, cu sistem de prindere, iar pentru un set de 4 buc. (BIOGEOMETRY  - “ L 90 “) = 130 lei.

ORGONITE PANDANTIVE/BRELOCURI


INIMIOARĂ:
-     dim.= 3/3 cm. – gros. 0,80 cm., cu un cristal de cuarţ transparent, alb, sau roz – în mijloc, spirală de cupru, tip Arhimede.

STEA:
-     dim.=4/4 cm. – gros. 0,80 cm., cu un cristal de cuarţ transparent, alb sau roz – în mijloc,  6 spirale  mici de cupru (pe fiecare rază).

FLOARE:
-     dim.=4/4 cm. – gros. 0,80 cm., cu un cristal de cuarţ transparent, alb sau roz – în mijloc,  spirală de cupru tip Arhimede.

DISC:
-     dim.=4/4 cm. – gros. 0,80 cm., cu un cristal de cuarţ transparent, alb sau roz – în mijloc,  spirală de cupru circulară. 

             NOTĂ: Toate pandativele au diverse nuanţe…,auriu, argintiu, alb, verde, albastru roz…conţinând şi elemente decorative, pentru un aspect mai atrăgător.
-     Pentru o comandă cu 3 pandative, indiferent din ce categorie, se aplică o reducere de 10%.


PANDANTIVE SEMISFERE: (sus)


D = 3.5 cm. x 1.2 cm., conţin: 1 cristal cuarţ transparent/alb – 1 cm. lungime şi 0.5 cm grosime, chipsuri de diverse pietre semipreţioase, spirală din cupru, compozit orgonic.


                           

FLUTURAŞI ORGONICI: (sus)

De două dimensiuni 3,5 cm. şi 2,5 cm. (de la o aripioară la alta); grosime 1/2 cm. Conţin spirale de cupru, diverse metale, cristale de cuarţ, pietricele semipreţioase, elemente decorative. Reducere 10%, de la 3 bucăţi comandate.PANDANTIVE GEOMETRICE: (sus)

D = 2 cm./3 cm. Conţin spirale de cupru, diverse metale, cristale de cuarţ, pietricele semipreţioase, elemente decorative. Reducere 10%, de la 3 bucăţi comandate.

FLOAREA VIEŢII (sus)

D = 4 - 5 cm., cu 4 cristale de cuarţ roz (unul mare în mijloc), sau cu 3 cristale iar în mijloc sticlă colorată, spirală cupru, compozit orgonic. Conţin pe fiecare "petală" (din cele 10) câte o piatră semipreţioasă. Au efect mai mare dacă sunt purtate peste "plexul solar"/stern (curăţă şi energizează acest vortex), indiferent dacă sunt purtate peste haine sau direct pe piele, dimensiunea lor cu diametrul de 5 cm., fiind cea optimă pentru crearea unui câmp de protecţie eficient.

Recapitulare pandantive - orgonice de diverse forme şi mărimi, cu spirale de cupru pe verso, alte metale, plus cristale de cuarţ roz, alb şi pietricele semipreţioase (coral, opalit, aventurin, ametist) şi decorative. 


ULTIMELE NOUTĂŢIPENDUL ORGONIC 
L = 5 cm.; D = 2,5 cm.Instrument radiestezic  cu ajutorul căruia se pot face investigaţii în legatură cu mai multe domenii ale cunoaşterii 
ezoterice. Forma clasică cea mai utilizată este cea conică, pentru că realizează mai bine concentrările de energii, oscilaţiile şi vibraţiile metafizice. 

Pendului orgonic, pe lângă cristalul de cuarţ alb faţetat, conţinând şi compozitul orgonic specific, curăţă şi transmută energiile utilizatorului, într-un plan vibraţional superior, eliminând astfel blocajele energetice ale acestuia (ce ar putea apare pe parcursul utilizării unei astfel de proceduri).
MINIORGONIT -The Energy Candy NATURA 

D = 4 cm., I = 1.5 cm.

Cu cristale de cuarţ, pietre semipreţioase, diverse flori şi culori, plus compozit orgonic şi spirale din cupru tip Fermat (yin/yang), sau Arhimede (melc). 
Se recomandă a se folosi în set de câte 4 bucaţi, pentru protecţia locuinţei (câte un disc pentru fiecare colţ al camerei).

Bune şi pentru protecţie individuală, la purtător (geantă, auto, etc.).


BRELOCURI (PANDANTIVE) CILINDRICED = 1/1,5 cm.; L = 7/7,5cm.

Forma cilindrică, rotundă/învăluitoare, rezonează cu energia feminină, purificatoare şi protectoare.
Conţine cristale de cuarţ alb, pe mijloc între două spirale conice, pietre semipreţioase alese pe zodii, diverse culori, plus compozit orgonic , agăţătoare din cupru.

Recapitulare noutăţi:
BRĂŢĂRI ORGONICE

Descriere :

Două tipuri, ambele fiind unisex.

TIP 1:

-    -  compozit orgonic în formă de disc, pentagramă (la cerere se pot monta şi alte forme - din catalogul nostru de produse, secţiunea pandative) montat pe piele naturală, cu închizătoare reglabilă cu capse;
-     - lăţimea = 3,5 cm;
-    -  lungimea totală = 23 cm;
-     - diametrul = 6,5 cm/7,5 cm (reglabil).


TIP 2:

-     - compozit orgonic în formă de disc, pentagramă (la cerere se pot monta şi alte forme, din catalogul nostru de produse), montat pe piele naturală, închizătoare reglabilă cu capse ;
-    - lăţimea = 2,5 cm;
-    -  lungimea totală = 21 cm;
-     - diametrul = 5,5 cm/6,5 cm (reglabil).

UN NOU TIP DE CAPTATOR ŞI CONDENSATOR DE ENERGIE ORGONICĂ: 

"DIADEMA ATLANŢILOR" 

- construită după indicaţiile din cartea lui 
Dan Seracu - Autocontrol pentru avansaţi.Diadema este de aprox. 5 cm. lăţime, reglabilă în circumferinţă, confecţionată din cupru, argint 30 gr. şi cristal de cuarţ alb/transparent. Curăţă energia glandei pineale (al treilea ochi), iar mai apoi rezultatele sunt deosebite, după cum mulţi probabil că ştiţi.

Arată şi se foloseşte ca în aceste imagini :PENTAGRAMA CON-ORGONICĂ

Pentagrama con-orgonică, aşa cum se vede în imaginile de mai jos, este alcătuită din cinci conuri orgonice (conul reprezintă o spirală tridimensională şi este modul în care circulă energia) aşezate sub forma simbolului pentagramei. 
Se foloseşte pentru protecţia energetică foarte puternică a locuinţei, aşezându-se deasupra tocului uşii de la intrare (pe interior), sau la ferestre (tot pe interior), ori pe orizontală într-un loc prielnic, orientandu-se cu vârful spre nord (conul cu ametist să fie astfel aşezat).

Dimensiunea fiecărui con este de 7 cm. diametrul, iar inalţimea este de 5 cm.
Dimensiunea cercului în care este înscrisă pentagrama este de aprox. 30 cm.
Fiecare con, din cele 5, conţine compozitul orgonic corespunzător , culoarea fiind dată de pietrele semipreţioase folosite.

Ordinea aşezării conurilor este în sensul invers acelor de ceasornic (pentru curaţire) începându-se cu cel ce are în vârf culoarea violet (ametist) – orientat spre nord, mergând apoi spre stânga, spre următorul con albastru (turcoaz)-aliniere, apoi verde (aventurin, jad)-armonizare, galben (citrin)-energizare, roşu (coral)-împământare. 

Mai multe informaţii găsiţi aici:


ORGONITE LA PURTATOR


COPACUL ABUNDENŢEI: L = 8,5 cm., l (bază) = 3 cm., l (coroniţă) = 4.5 cm., grosime = 1 cm., greutate =50 gr., conţine: compozit orgonic specific+bănuţ din cupru, spirale Fermat şi Arhimede (verso), pietre semipreţioase – două cristale cuarţ (alb+transparent; 2/1cm.), aventurine, carneol.

CIUPERCA “NEMURIRII”: L = 5,50 cm., l (bază)=2,50 cm., l (căciuliţă) =4,5 cm., grosime = 1 cm., greutate =35 gr. conţine: compozit orgonic specific, spirale Fermat şi Arhimede (verso), pietre semipreţioase – un cristal cuarţ alb, coral roşu, piatra soarelui, carneol, aventurin (1,5/1 cm.- la bază).

DISCURI FLORALE: D = 5 cm., grosime = 1 cm., greutate = 40 gr.; conţine: compozit orgonic specific, spirală Arhimede (verso), pietre semipreţioase – cristale cuarţ albe şi transparente, coral roşu, carneol, rodonit, aventurin, ametist, howlit,  onix.

Notă: - acestea nu sunt pandative, fiind prea grele pentru purtat astfel, dar pentru cine doreşte putem confecţiona agăţătoare. Se pot pune oriunde în încăpere, se pot purta în buzunar, geantă, bord auto…, raza de acţiune fiind de aprox. 2m - 2,5 m.

Aveţi mai jos imaginile faţă/verso:

 faţă
 faţă
 faţă
faţă 

verso


ORGOPROTEL


 ORGOPROTEL derivă din: orgon, protecţie, telefon şi este un dispozitiv de protecţie contra radiaţiilor emise de telefonul mobil, dispozitiv ce foloseşte energia orgonică.
    Se aplică direct pe spatele telefonului, cu benzi dublu-adezive şi cu spirala tip Torus spre palmă (spre exterior).

Componentele de bază sunt turmalina neagră, cuprul şi alte materiale neutralizatoare de radiaţii.

Lungimea = 13 cm.,  lăţimea = aprox. 6,5 cm., grosimea = 0,5 cm.
VĂ MULŢUMIM DE VIZITĂ ŞI VĂ MAI 

AŞTEPTĂM!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu