Translate

CONFERINŢE :FILM:
Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


duminică, 18 martie 2018

PENTRU CĂ...Generatoarele de energie orgonică, denumite și dispozitive orgonice au următoarele beneficii:


 Protejează împotriva entităților și a EMF (radiații de câmp electromagnetic cum ar fi WiFi, TV, telefoane mobile, etc.).

 Amplifică câmpul energetic personal și îl transformă într-o stare puternică, pozitivă, înaltă și vibrantă (permițându-i persoanei să perceapă nuanțe subtile, energii subtile și informații din planul fizic, pe care înainte nu le percepea).

 Sentimentul fizic și mental va fi mai bun. 

 Blocajele energetice sunt vindecate și câmpul dumneavoastră de energie va începe să curgă. Veți simți o bucurie armonioasă și energizată. 

 Armonizează și aduce beneficii în relațiile cu semenii si mediul inconjurător, acestea fiind tot mai bune/pozitive (de exemplu - mulți oameni și-au dăruit caselor lor, autoturismelor, locurilor de muncă, un dispozitiv orgonic și descoperă că relațiile cu prietenii, familia și colegii lor se îmbunătățesc).

 Ajută la creșterea spirituală și psihologică, fiind:
    - un instrument perfect pentru a fi folosit pentru meditație și pentru vindecare ;
    - un instrument  pentru a crea și manifesta intenții și vizualizări ;

 Beneficiezi de un somn liniștit și de vise vii.

 Aduce beneficii atmosferei înconjurătoare (cum ar fi animalele de companie - plantele crescând mai repede, fiind mai vibrante) eliminând nodurile Hartmann.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu