Translate

CONFERINŢE :FILM:
Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


joi, 12 mai 2016

INVITAŢIE !    Vă invităm, în perioada:19.05.-22.05.2016, la un nou eveniment: "EZOTERICFEST", unde ne veţi găsi şi pe noi, cei de la: 
PUTEREA ORGONULUI”.
    În cadrul acestui eveniment, pe lângă orgonite diverse şi terapii cu LUVIOM, vă mai oferim:
 - test apă pentru aflarea PH (aciditate/alcalinitate);
 - test apă TDS (duritate şi potabilitate) pentru apa pe care o consumaţi (este suficient un recipient de ¼ l, în care să aveţi apa pentru care doriţi testele);
 - test pentru aflarea nivelului radiaţiilor electromagnetice ale telefonului mobil, ori ale altui aparat.
Toate aceste teste sunt gratuite, la fel şi terapiile.

   Vă mai invităm şi la diversele conferinţe ( pe noi ne veţi găsi vineri, în sala mică de conferinţe cu intrare din exterior, în intervalul orar:
19:40 – 21:00 ) – al căror program îl găsiţi aici:

La stand – pe lângă orgonite -  veţi mai găsi şi cărţi, plus alte surprize, iar la conferinţele noastre organizăm o mini tombolă cu orgoni, la fel ca şi anul trecut.

Vă aşteptăm cu drag !Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu