Translate

CONFERINŢE :







FILM:




Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).



Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


sâmbătă, 15 iunie 2013

EXPERIENŢE DEOSEBITE !




Pentru ca eu mi-am povestit experientele in privinta folosirii dispozitivelor orgonice (pe care le gasiti aici: http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/miraculosulorgon-experientepersonale.html ), va voi povesti cateva si din cele ale prietenilor care au facut si folosesc astfel de dispozitive, dar care fiind mai precauti in distribuirea de informatii publice, nu au dorit sa isi dezvaluie identitatea. Au considerat ca marea majoritate a oamenilor neavand tangenta cu astfel de informatii “ciudate”, cum probabil ar fi catalogate prin mass media, ar interpreta toate acestea ca fiind “abureli”, denaturand realitatea si atunci ei au preferat sa stea in umbra...caci nu-i asa…,daca acest aspect este o “pseudostiinta” cum spun multi din cei blocati in mentalul lor, atunci de ce atata efort pentru anihilarea descoperitorului ei, Wilhelm Reich?! 

GASITI AICI FILMUL DESPRE ACEST SUFLET MARE, WILHELM REICH: 

Dreptul omului de a sti” :

https://vimeo.com/85690372

Asadar, eu va voi povesti despre experientele prietenilor mei, care au mai mult contact cu natura, locuind la case, nu in apartamente de bloc si ocupandu-se cu agricultura.

Astfel, unul dintre ei si-a pus intr-o gradina de 2000 mp, cinci orgonite, in pamant – patru piramide in colturile gradinei si un con in mijlocul ei. A constatat ca recolta obtinuta este mult mai mare si mai gustoasa, fara sa foloseasca ingrasaminte de nici un fel, spre deosebire de alte dati cand nu avea aceste dispozitive.

Un altul si-a salvat recolta de inundatii si caderi de grindina, folosind un disipator de nori (cloud buster – cum mai este cunoscut printre utilizatorii de dispozitive orgonice).

Dar cel mai deosebit efect obtinut, este folosirea orgonitelor la stupii de albine. Un astfel de experiment a fost realizat de un prieten antropozof, care a facut mai multe teste de acest gen. A constatat ca la stupii ce aveau puse dispozitive orgonice, albinele roiau. Acesta este un lucru minunat, fiindca astfel putem controla roirea albinelor, ajutand la inmultirea acestor insecte atat de folositoare oamenilor si care in ultimul timp au fost supuse la diverse procese poluante ce au dus la reducerea numarului lor. Gasiti aici despre acest aspect:

Personal, mi se par normale toate aceste beneficii aduse de dispozitivele orgonice, fiindca sunt un ajutor de nadejde energiei vietii, ajutand la armonizarea elementelor din natura. Elementalii (Silfidele, Ondinele, Elfii, Salamandrele, Gnomii…) colaboreaza mult mai bine intre ei si cu noi, daca ii ajutam:

http://www.lucratorul-in-lumina.com/Forum/viewtopic.php?f=3&t=588#p4471

Spre exemplu  un orgonit de tip “Cloud buster”,  creează un câmp mare de Orgon pozitiv la altitudini mari. Chemtrails sunt convertite înapoi în compusi naturali care apartin cerului; oxigen, azot, dioxid de carbon, etc.
Poate disipa norii de furtuna sau poate “aduce ploaia” (daca este pozitionat intr-o zona cu apa).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu