Translate

CONFERINŢE :FILM:
Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


sâmbătă, 1 octombrie 2016

PSIONATEUR


           Orisicine a ajuns la un nivel inalt de exprimare a Sufletului in cadrul Instrumentului Uman este un "captator" , "transformator" si "generator" de "energie".

Cel mai bun "compas" pentru a afla daca suntem inchisi in orgon mort ( pentru cei ce nu sunt clarvazatori sau nu stiu sa foloseasca radiestezia etc.)  este starea emotionala si fizica.

Wilhelm Reich, dupa multe experimente., a reusit sa masoare cantitatea de orgon de pe suprafata corpului unei persoane...
Astfel si-a dat seama de 2 lucruri: 

1) Oamenii nefericiti , depresivi , plictisiti , bolnavi etc. au un nivel de "excitabilitate energetica"/orgon foarte mic sau de loc pe suprafata corpului si prin inductie in intreg corpul fizic 
2) Oamenii fericiti , pasionali , cu pofta de viata , sanatosi etc. au un nivel de orgon bine masurabil pe toata suprafata corpului si prin inductie in tot corpul.

Diferenta dintre fericire si depresie sta in cantitatea si calitatea de energie orgonica ce infasoara instrumentul uman.

Cei ce lucreaza cu orgonul intra in contact cu campuri ce purifica si amplifica cantitatea de orgon a corpului fizic... astfel ei devin mai fericiti...si mai capabili de a-si accelera gradul de constiinta...

Cu timpul ei devin invulnerabili la orgonul mort cu care iau contact in diferite medii in care sunt obligati sa mearga (munca / cumparaturi etc.) si se regenereaza usor atunci cand au fost "loviti" prea tare de energia moarta.

Urmatorul device pe care il propun este mai greu de facut, dar puterea si utilitatea sa este foarte mare.

PSIONATEUR


FaţăVerso
Descriere

PSIONATEUR este denumirea data pentru un cristal de quartz ce are atasat o bobina mobius infasurata intr-un mod specific. Infasurarea se face printr-un nod ce amplifica dorinta imprimata, iar acesta este inclus intr-un orgonit de orice forma  a geometriei sacre, mai mic sau mai mare. Atunci cand se "pulseaza"  frecventa IUBIRII in bobina mobius se creaza un camp ce interactioneaza cu cristalul de quartz  al orgonitului pentru a crea unde scalare ce pot fi programate prin forme-gand. 
Odata imprimate formele-gand sunt puse in miscare forte in dimensiunea a 3-a si a 4-a.

Pentru  utilizare il pune-ti in dreptul chakrei Anahata/inima....si imprimati ceea ce doriti. Daca sunte-ti o victima a atacurilor E.L.F. ( electro magnetic low frequencies ) sau tortura psihotronica prin microunde si altele , imprimati in dorinta de a crea un camp/scut perfect impotriva oricarei energii nebenefice ce este trimisa spre dumneavoastra , care are scopul de a va lovi/cauza "durere" , de la orice fiinta/aparat radionic sau forma-gand ce a directionat acel atac.
Mai programati P.-ul sa transmute orice energie negativa ce ar putea penetra scutul/campul de protectie , in energie-vitala "vie" ce va invigoreaza si va incarca , in loc de a va vatama.

Se poate programa P-ul sa neutralizeze orice atac de magie neagra , psihic rau , remote-viewer ( uman sau nu ) , demon sau entitate e.t. ce incearca sa va faca rau. Mai imprimati si forma-gand prin care orice tentativa a unei entitati ( de orice fel ) de a va implanta "constructii etherice" negative , cordoane de "life-draining" sau alte forme de tehnologie etherica sa fie neutralizate , oprite si incapabile de a va face rau.

Cea mai buna metoda de a afla ceea ce va ataca sau ceea ce aveti ca si constructie negativa in aura este radiestezia(pendulul/ansa) sau cerinta de a visa noaptea ceea ce va face rau.

Un P poate fi imprimat cu aprox 11 forme-gand. Unele cristale de quartz pot primi chiar mai multe programari , in functie de marime si calitate energetica...cititi acest articol:  

IMPORTANT ! 


Utilizarea P-ului in cadrul unui orgonit blocheaza posibilitatea ca el sa fie programat de cineva impotriva vointei dumneavoastra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O programare se face in cca. 30min.
Puterea P-ului variaza in functie de calitatea "componentelor"...si de armonia cu care sunt "conectate"...

Pentru cei aflati la “inceput de drum” programarea poate fi mult usurata prin conectarea orgonitului cu PSIONATEUR la un zapper...un circuit simplu de generare a unei frecvente de 15Hz.

Deci:
-          un cristal de quartz...
-          o bobina mobius din sarma de Cupru izolata si rasucita dublu spiralat, in sensul invers acelor de ceasornic;
-          cristalul pe care se infasoara bobina si numarul de infasurari dau valoarea puterii lui. Trebuie folosit un cristal "senior" si mai multe infasurari pana se creaza un nod mare.
-          totul inclus intr-un orgonit de tip Piramida, Con, Disc, Cub, etc.                  Ceea ce conteaza cu adevarat in folosirea unui astfel de device...este RESPONSABILITATEA pentru un astfel de orgonit cu bobina moebius care poate fi si conectat la un generator de frecvente (zapper) !

Dupa mai multe studii s-a observat faptul ca frecventa de 15Hz are cel mai inalt grad de beneficitate pentru structurile vii.
Se pot alege multe alte frecvente...dar aceasta a devenit principala frecventa folosita in "tratarea bio-fizicului si energeticului" uman , iar datorita armonicilor pe care le genereaza amplifica puterea orgonica.
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca ea este identical cu de a doua armonica a rezonzntei Schumman care are valoarea maxina undeva in jurul valorii de 15Hz care ar fi vibratia actuala a grilei planetare active.

O alta "bila alba" pentru aceasta frecventa este faptul ca se afla pe una dintre cele mai vechi scale "muzical-vibrationale"si anume cea mayasa.
Pentru preotii pre-mayasi, frecventa de 15 Hz este "sacralizata" datorita puterii pe care o "incorporeaza"...

Se pot folosesc si alte frecvente...dar nu imi asum responsabilitatea de a le posta deoarece sunt destul de periculoase  pentru cei ce nu au un minim de cunoastere a fortei frecventelor si armonicilor.NOTĂ: 

Orgonitele sînt din acelea cu bobină mobius, iar acele fire ce ies din interiorul lor se conectează conform descrierilor de mai sus. Pentru mai multe modele de orgonite accesaţi acest link :


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu