Translate

CONFERINŢE :







FILM:




Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).



Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


joi, 28 iunie 2018

DIN NOU DESPRE ENERGIA ORGONICĂ ŞI BENEFICIILE EI...

Imagine similară



             Îmi amintesc că acum trei ani, în timp ce ţineam o conferinţă la Ezotericfest, despre energia orgonică şi dispozitivele orgonice, un domn din sală mi-a povestit ce i s-a întâmplat cu mulţi ani în urmă, vis-a-vis de acest aspect.
Spunea că şi-a construit nişte orgonite fiindcă îl fascina modul lor de acţiune şi beneficiile obţinute, dar s-a trezit la poartă cu poliţia care i-a pus în vedere că daca nu se opreste îl duce la puşcărie (oricum a plătit amendă pe motive puierile, că domeniu public, că bruiaje, că etc.), fiindcă ce să scrii în raport...cristale de munte+cupru=pericol public ?!  Sigur, asta a fost cu ani în urmă. Pe parcurs oamenii s-au mai trezit şi au început să se confecţioneze tot mai multe dispozitive orgonice, orgoni, orgonite..., iar eu îmi doresc să fim tot mai mulţi pe acest domeniu. Cât despre beneficiile acestora şi alte informaţii folositoare, s-a tot scris (inclusiv pe acest blog găsiţi mai multe articole), iar  în randurile ce urmează găsiti alte informaţii.



" Nu este ceva tocmai neobișnuit ca savanții adepți ai științei alternative să fie persecutați de autorități, mai ales dacă munca lor privește forme necunoscute de energie. De obicei, persecuțiile au loc în mod subtil, astfel încât doar cel vizat să își dea seama de ele.
Dar în cazul lui Wilhelm Reich, savantul care a făcut cunoștință lumii cu energia orgonică, lucrurile nu au stat deloc așa. El a fost persecutat într-un mod brutal, sistematic și cât se poate de public.
Acest om a cunoscut Inchiziția secolului XX: cărțile i-au fost arse (la propriu), aparatele i-au fost distruse, ideile sale au fost condamnate, iar el a fost aruncat în închisoare, unde a murit subit.
Totuși, peste ce adevăr periculos dăduse Wilhelm Reich, încât să aibă parte de un astfel de tratament din Evul Mediu?

Wilhelm Reich descoperă o nouă formă de energie

Wilhelm Reich - 01
Wilhelm Reich
Wilhelm Reich și-a început cariera ca psihanalist de tradiție freudiană, însă a mers mult mai departe decât Sigmund Freud în a lega psihologia de libido (energia legată de impulsurile sexuale).
El credea că punctul culminant al copulației este cheia sănătății fizice și mintale și că boli precum schizofrenia își aveau originea în incapacitatea unor persoane de a atinge acest punct.
Potrivit lui Wilhelm Reich, când partenerii dintr-un cuplu ajung la punctul culminant, se generează cantități mari de energie, numită „orgon”. Aceasta era o idee nouă atunci când Reich a expus-o, în anii ’30.
Însă teoria despre orgon are rădăcini în teoria despre energia Kundalini, amintită în India antică, sau în energia Qi, ce stă la baza medicinei chineze tradiționale.
Studiind orgonul, Reich a devenit convins că această energie putea fi strânsă și depozitată în același fel în care energia electrică poate fi depozitată într-o baterie.
În acest scop, el a inventat un dispozitiv numit „acumulator orgonic” – o cabină de lemn căptușită cu straturi succesive de metal, care colecta orgonul persoanei care stătea înăuntru.
Reich era convins că descoperise o formă nouă de energie. L-a convins până și pe Albert Einstein (cel mai celebru fizician contemporan cu Reich) să se intereseze de acumulatorul orgonic.
Einstein a făcut diferite teste, însă după câteva săptămâni a ajuns la concluzia că teoria lui Wilhelm Reich nu avea nicio bază fizică.

Totuși, lumea științifică „a luat foc”

Wilhelm Reich - 02
Un model de acumulator de orgon. Toate dispozitivele construite de Reich au fost distruse de autorități
Ideea orgonului a fost respinsă de lumea științifică. Însă a devenit o idee populară în subcultura de avangardă a Americii.
Toate personalitățile literare radicale ale vremii (Norman Mailer, J.D. Salinger, Allen Ginsberg, Jack Kerouac, William S. Borroughs) au devenit susținători devotați ai acumulatorului orgonic.
Pe de altă parte, pentru conservatori, orgonul a ajuns să reprezinte un „cult al anarhiei”, după cum scriau unele reviste americane apropiate puterii anilor ’40-’50.
Wilhelm Reich a devenit în curând inamicul public numărul unu. În 1954, autoritățile federale au emis un act prin care interziceau acumulatoarele orgonice și literatura legată de acestea.

Cariera lui Wilhelm Reich, distrusă

Wilhelm Reich - 03 bun
„Cu cât am mai mult succes, cu atât simt mai mult că sunt în pericol de moarte. Și cu cât am mai mult succes, cu atât mai puțin dispuși sunt să mă cruțe. În orice loc și în orice moment mi se poate întâmpla ceva rău”,scria Reich în jurnalul său cu privire la persecuțiile la care era supus de autorități
Reich a fost amendat cu 10.000 de dolari (o sumă colosală pentru vremea aceea) și a fost condamnat la doi ani de închisoare. Judecătorul a ordonat ca toate acumulatoarele orgonice să fie distruse și ca toate copiile cărților lui Reich să fie arse.
Distrugerea care a urmat este descrisă de către Enciclopedia Britannica drept „unul dintre cele mai crase exemple de cenzură din istoria SUA”.
Despre Wilhelm Reich s-a scris mult. O parte din scrieri dezbăteau dacă orgonul este real sau nu. Cu alte cuvinte, dacă este un fapt științific sau produsul pseudoștiinței.

O manipulare a guvernului?

Wilhelm Reich - 04
Dar astfel de cercetări pierdeau din vedere esențialul. În domenii precum psihiatria sau medicina nu este important dacă o teorie este „adevărată” sau „falsă”.
Important este dacă pacienții pot beneficia de pe urma acestei teorii, vindecându-se sau – cel puțin – având stări mai bune. Orgonul nu este mai puțin „științific” decât psihanaliza freudiană și este la fel de „pseudoștiințific” precum nenumărate terapii ale vremii, practicate fără să aibă parte de persecuția de care suferise Wilhelm Reich.
Acumulatorul orgonic trebuie să fi avut ceva special, fiindcă personalități precum Norman Mailer și Allen Ginsberg nu erau niște oameni naivi.
Mai mult, autoritățile nu ar fi luat atâtea măsuri pentru a suprima ceva ce „nu funcționează”. Ar fi fost o risipă de resurse.
Dacă autoritățile obiectau față de acumulator fiindcă credeau că acesta nu funcționează, de ce nu îl puteau ignora, lăsând publicul să-și formeze propria opinie?
Așa că misterul rămâne. Ce făcuse Wilhelm Reich pentru a merita un asemenea tratament?
Se poate să fi fost vorba doar de reacția Americii de la mijlocul secolului trecut față de „noul cult al anarhiei”, însă, cel mai probabil, Wilhem Reich descoperise o sursă de energie reală, pe care guvernul voia s-o țină secretă.
De aceea, Wilhelm Reich trebuia… să dispară. "

SURSA : https://incredibilia.ro/wilhelm-reich-orgon

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu