Translate

CONFERINŢE :







FILM:




Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).



Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


sâmbătă, 16 iunie 2018

PRODUSE MAGNETICE


Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.



În această postare găsiți informații despre cercei magnetici și căni magnetice existente pe stoc.


CERCEI MAGNETICI - gata confecţionaţi şi existenţi pe stoc.
În  imaginea de mai sus sînt aranjați astfel (privind de la stânga dumneavoastră, spre dreapta):
unakit, angelit, agat fumuriu, rodonit, lemn fag, lemn fag, carneol, sidef, opalit, lemn fag, sidef, lemn cocos, sidef, ochi tigru.
Cerceii magnetici sînt cercei terapeutici şi ne ajută la tratarea, ori eliminarea durerilor de măsele, cap, urechi etc., fiind suficientă purtarea lor o oră pe zi, maximum două - cu pauză intre purtări.
Se prind uşor, fără gaură în ureche şi se pot purta acasă şi oriunde, de preferinţă o oră - în prima parte a zilei.
Magneţii sunt de tip neodim, cu diametrul de 1 cm. şi grosimea de aprox. 1,5 mm.
Sînt cu diverse pietricele semipreţioase, sidef şi lemn de fag, ori cocos.
NOTĂ: - Câmpul magnetic puternic poate deteriora aparatele electronice din apropiere (televizorul, calculatorul, discurile de date, ceasurile, cardurile bancare, etc…). Mențineți la distanță magneții de aceste aparate (daţi jos cerceii când vorbiţi la telefonul mobil). Persoanele cu stimulatoarele cardiace și cu defibrilatoare cardiace să evite lucrul cu magneți.
Mai multe informaţii găsiti şi aici: 

CĂNI MAGNETICE - existente pe stoc, de două mărimi:

Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.


Fotografia postată de FAC CE-MI PLACE.

Cănile sînt din învelite în folie magnetică, pe care sunt aplicaţi 4 magneţi puternici tip neodim, cu diametrul de 1 cm. fiecare. Magneţii sunt aşezaţi astfel încât să corespondeze între ei, formând în mijlocul recipientului un vortex de energie magnetică. Pe banda magnetică mai sunt aplicate etichete autoadezive cu diferite mandale, sau simboluri ezoterice benefice în curăţarea şi energizarea apei, alături de magneţi. Dacă doriţi puteţi să aşezaţi în interiorul cănii, un pahar din sticlă, efectul nu se schimbă.

Apa magnetizată este o altă formă de utilizare a magnetoterapiei. Printr-o cură cu un astfel de produs se obţine oxigenarea celulelor realizandu-se mai apoi reducerea glicemiei, eliminarea calculilor renali şi biliari, ameliorarea tractului intestinal. Câmpul magnetic generat de acestă apă are efect stimulator asupra celulelor, realizând schimbul de oxigen şi absorbţia elementelor nutritive în organism.
Mod de utilizare
Cura se face de 2 ori pe zi, sau ori de câte ori vă simţiţi devalizaţi.
Se pune apa în cană, seara (înainte de culcare) şi se lasă acoperită (cu o farfurioară din sticlă, lemn, sau ceramică – nu din metal) până a doua zi dimineaţa, când se bea pe stomacul gol. Se umple apoi la loc şi se lasă până seara acoperită, când se bea cu o jumatate de oră înainte de masă.
NOTĂ:
Dacă utilizaţi cana direct, fără a pune un pahar de sticla în interiorul ei, nu se spală în exterior sub jet de apă, ci doar în interior cu un tifon/burete. Este bine ca o dată pe saptămână să fie şters interiorul cu o bucăţcă de tifon îmbibat în spirt medicinal.
Pentru mai multe informaţii privind magnetoterapia, accesaţi:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu