Translate

CONFERINŢE :FILM:
Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


duminică, 1 iulie 2018

ORGONITE NOI ȘI VECHI


Am revenit cu o serie mai nouă, dar și mai veche, de orgonite, după cum vedeți în imaginile ce urmează.


CUBUL - are latura de 6, 5 cm., un cristal central de cuarț alb cu grosimea de 2 cm. și lungimea de 5 cm., învelit într-o spirală din sârmă de cupru, diverse chipsuri și pietre semiprețioase și compozit orgonic specific (inclusiv lavandă :)) , fiindcă tot este vremea ei), prețul  = 100 lei.

PIRAMIDA - are baza de 9,5 cm., înălțimea de 6 cm., conține cristale amorfe de cuarț alb, pietricele semiprețioase diverse și compozit orgonic specific; prețul este de 80 lei.

SFERA -  are diametrul de 6 cm., iar în interior există un cristal de cuarț alb de 2 cm. grosime și 5 cm. lungime. Conține și ea diverse pietricele semiprețioase (i se va atașa pe mijloc și o fâșie  de bentiță din cupru de 0,5 cm. latime - în imaginea de aici încă nu este atașată) și compozit orgonic specific; prețul = 70 lei.

BRATARA FAȚETATĂ - are diametrul interior de 6,5 cm., lătime de 1,8 cm., grosime 0,8 cm., conține o multitudine de pietricele semiprețioase, spirală din cupru, lavandă; prețul este de 40 lei.

NOTĂ: termenul de execuție este de o săptămână (în funcție de comenzile aflate deja pe rol), iar mai multe informații se găsesc în prospectul atașat coletului. 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu