Translate

CONFERINŢE :FILM:
Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


marți, 11 octombrie 2016

REMEDII PENTRU APA OTRAVITĂ


      
              După cum ştim, corpul nostru este alcătuit din aproape 80% apă. Ce este apa? Apa este un cristal lichid, apa este lumină, iar lumina este informaţie. Cristalele care ne sunt atât de dragi şi pe care le purtăm sub formă de bijuterii, ori le folosim în terapii, sunt apă fosilizată - apă informată - cu care corpul (celulele) nostru  se hrăneşte.  
Trist este că cea mai mare parte din apa pe care o bem zi de zi este o apă/hrană aproape egală cu zero pentru organismul nostru, celulele neregăsind-o, pentru că  este o apă destructurată, apă pe care ele nu o recunosc şi astfel rămân flămânde, apoi de aici până la tot felul de dereglari şi mai apoi la boală, pasul este mic .
Chiar dacă nu mâncăm sută la sută sănătos, ori suntem mai stresaţi, însă bem apă de calitate, organismul nostru ştie cum să se regleze şi ne protejează de agresiunile "musafirilor nepoftiţi"  - viruşi, bacterii, ciuperci - întărindu-ne astfel sistemul imunitar. 

         O apă structurată, cu unTDS bun şi un PH de la 7,5 în sus este asigurată de acumulatoarele de energie orgonică, denumite generic orgonite. 
Sigur că sunt acum atâtea aparate, metode, etc., de obţinere a unei apei de calitate, cu PH alcalin, structurate, ş.a.m.d., însă aici (pe acest blog) vă prezentăm ceea ce construim şi folosim noi, iată:

DISC MARE a.k.a. The Full Moon (tip T.B. mare)

D = 7.5 cm.,  I = 2 cm. Fără cristal, sau cu 3 cristale de cuarţ roz, plus compozit orgonic şi spirale din cupru Arhimede.

Se pot adauga magneţi cilindrici terapeutici, având dimensiunea de 1cm., - de preferinţă 1 buc. sau 3 buc., aşezaţi  în formă de triunghi.

Bun  pentru purificarea, alcalinizarea şi energizarea apei (sau oricărui lichid) din căni, pahare, dar şi pentru terapii locale.


  FAŢĂ


                                             VERSO                                   

CILINDRU ORGONIC PENTRU FÂNTÂNĂ 


PORTAL AQUA -  Dimensiuni: D=5,50 cm.; Î=13,50 cm.

Ideal pentru purificarea, alcalinizarea şi energizarea fântânilor. 

Conţine un cristal mare de cuarţ alb, central, spirale diverse din cupru, compozit orgonic...Mai multe tipuri de acumulatoare de energie orgonică găsiţi aici:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu