Translate

CONFERINŢE :







FILM:




Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).



Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


joi, 13 octombrie 2016

GENERATOR DE UNDE, ANTIPATOGEN



                Acest dispozitiv mai este denumit şi zapper, iar aceasta pentru că se ocupă cu zaparea, schimbarea de frecvenţe/circuite/vibraţii.
În principiu, este   un aparat electric ce emite anumite unde care elimină bacteriile, viruşii, paraziţii, folosind câmpuri electromagnetice pe principiul biorezonanţei şi care se alimentează de la o baterie de 9 volţi.  

Acest tip (zapper) de generator de unde antipatogen/electro-rezonator elimină paraziţii din corp, datorită trecerii unui curent electric slab prin acesta. Parametrii acestui curent sunt 9 V şi frecvenţa de cca 30 Khz. 
Are în compunere (pe lângă cutiuţa cu circuitele corespunzătoare - generatorul) două mânere din cupru, o baterie de 9 volţi şi două cabluri ce fac legatura între generator şi mânere, plus un led care arată când este închis, sau deschis aparatul. Mânerele sunt din cupru pentru că acesta este un bun conductor de electricitate – pe lângă alte calităţi.

Dispozitivul Zapper, a fost iniţial descoperit de Dr. Raymond Rife, în anii '30, din secolul 20. Pentru un motiv sau altul, descoperirea a fost neglijată până când Dr. Hulda Clark (Savant renumit din SUA) şi-a publicat lucrările ştiintifice în cartea Vindecarea tuturor formelor de cancer, pe baza cercetărilor şi dovezilor doctorului Rife.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii susţine ideea că paraziţii sunt prima problemă în lume. 
Studiile arată că o persoană normală deţine până la 900 de grame de paraziţi, iar zapper-ul distruge cu usurinţă paraziţi, fungi, bacterii şi virusuri.
Sunt suficienţi doar cei 9 volţi pentru a activa globulele albe din sânge şi pentru a elimina toxinele din celule.  Dispozitivul Zapper ucide agenţii patogeni (agenţi ce atrag metale grele şi chimicale neurotoxice), de asemenea revitalizează sistemul imunitar.

Viruşii şi bacteriile dispar în 3 minute, stadiile afectate ale teniilor, ale trematodelor şi ale ascarizilor în 5 minute, iar capuşele în 7 minute. Nu este nevoie să depăşiţi acest interval de timp, deşi nu au fost observate efecte daunatoare pentru nici un alt interval de timp, oricât de mare, al tratamentului.

Ceea ce multe cercetări au descoperit, însă pe căi diferite, este ca intensitatea mică a curentului elimină paraziţii şi distruge viruşii.
Astfel, cercetările atestă următoarele:
    - toţi oamenii suferă de cel puţin un parazit de-a lungul vieţii
    paraziţii sunt încărcaţi pozitiv, toxinele, de asemenea şi ţesutul canceros. 
    - curentul de intensitate mică ce trece prin organism distruge paraziţii inversandu-le polaritatea. 
   Ioni negativi sunt adăugaţi pentru a încuraja ţesutul bolnav să se vindece - ţesutul sănătos este încarcat negativ. Paraziţii nu pot să-şi apere polaritatea pozitivă (lipsa de electroni) vis-a-vis de curentul ce traversează corpul şi de aceea sunt distruşi foarte repede. 

         Datorită zapper-ului nu numai că paraziţii sunt uşor de distrus, dar sunt dezintegraţi astfel încât pot fi asimilaţi ca şi nutrienţi inofensivi, sau eliminaţi. Viruşii, fungii, paraziţi în chisturi cu exoschelet (ca şi viermii în ţesuturile periferice) vor fi distruşi mai greu, într-o perioadă de timp mai îndelungată şi odată cu începerea tratamentului se curaţă sângele împreună cu lichidul limfatic, tractele organelor, sistemul digestiv în întregime, stomac şi intestine, creierul şi sistemul nervos în întregime, astfel sistemul imunitar căpătându-şi forţa maximă.

Aşadar folosirea constantă a acestui aparat infuenţează câmpul energetic, câmp care devine mai curat, mai clar şi implicit vitalitatea corpului fizic, care creşte. Putem deduce că este un minunat amplificator de energie orgonică pozitivă în câmpul nostru.


MOD DE FOLOSIRE:

1. - înainte de a începe terapia, se bea un pahar de apă (250 ml);
   2. - se umezesc palmele, sau se pune serveţel umed pe barele din cupru; 
   3. - se porneşte zapperul şi se stă 7 minute cu palmele ţinând barele din cupru (umede);
   4. - după trecerea celor 7 minute, se stinge zapperul şi se face o pauză de 20-30 de minute;

      Se reia acest procedeu de încă 2 ori , iar la finalul celei de a treia reprize se mai bea încă 250 ml. de apă. 
Procedeul se repetă în fiecare zi, timp de o săptămână, sau două, iar pentru întreţinere, mai apoi, se poate face o dată pe saptămână, la două săptămâni, etc. 

Toate şedinţele se fac  neaparat în 3 reprize (adică o şedinţă completă durează aproximativ o oră), pentru că:

- primele 7 minute de tratament zapping sunt urmate de o întrerupere care durează de la 20 până la 30 de minute. În acest timp, bacteriile şi viruşii sunt eliberaţi din paraziţii muribunzi şi încep să vă invadeze. 
     Cea de-a două şedinţă de 7 minute este destinată distrugerii acestor viruşi şi bacterii.  Încă o dată, din bacteriile muribunde sunt eliberaţi viruşi. Cea de-a treia şedinţă distruge viruşi eliberaţi.


Contraindicat :

   - doar femeilor gravide şi persoanelor ce poartă stimulatoare cardiace, în rest nu s-a remarcat nici un efect asupra tensiunii arteriale, a activităţii mentale, sau a temperaturii corpului; 
   nu a produs niciodată durere, ba chiar deseori a stopat-o instantaneu (mai ales durerie de dinţi şi încheieturi).



ATENŢIONARE:

Acest tip de zapper, are preţul de 190 lei şi este diferit de cel folosit la PSIONATEUR – despre care găsiţi mai multe aici: 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu