Translate

CONFERINŢE :FILM:
Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


marți, 19 iulie 2016

CLOUD BUSTER DE APARTAMENT


CLOUD BUSTER - CU 6 ŢEVI DE CUPRU ŞI 13 CRISTALE MICI DE CUARŢ ALB

 DESCRIERE

Baza: D = 10 cm., I = 12 cm., I (totală – cu tot cu ţevi) = 60 cm., greutate = 2,275 kg. (fără ţevi) şi 3 kg. per total. Conţine 13 cristale de cuarţ alb de cca. 3,5 cm. lungime şi 1,5-2 cm. grosime, poziţionate la partea superioară, plus multicristale amorfe de cuarţ alb (flori de mină), situate la bază. Mai dispune de 6 ţevi din cupru, de 0,50 m., înălţime (prinse într-o hexagramă din lemn spre vârf), spirale din cupru, diverse pietricele semipreţioase, compozit orgonic specific. 

BENEFICII

Asemeni celui pentru gradini, Cloudbuster creează în interiorul încăperilor un câmp mare de Orgon pozitiv, produşii chimici din încăperi fiind convertiţi înapoi în compuşi naturali care aparţin eterului; oxigen, azot, dioxid de carbon, etc.

Crează o atmosferă purificată, ozonată şi protectoare (specifice energiei orgonice şi a principiului de funcţionare a acumulatoarelor de astfel de energii), aceste calităţi fiind potenţate dacă este aşezat într-o zonă în care se găsesc plante, sau recipiente cu apă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu