Translate

CONFERINŢE :FILM:
Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


luni, 18 iulie 2016

CĂLĂTORII PRIN TIMP...                    PUTEREA ORGONULUI, are deosebita plăcere, ca împreună cu EXPOTIMIŞOARA INTERNAŢIONAL - organizator de evenimente,  să vă invite la conferinţa: "CALATORII PRIN TIMP", astfel că, dacă:

- crezi că ai mai trait şi alte vieţi;
- te-ai întrebat vreodată cine ai fost, pe cine ai cunoscut, sau ce ai făcut într-o viaţă anterioară;
- ai dori să afli, în sfârşit şi să rezolvi cauzele problemelor tale, cu siguranţă te-ar ajuta să participi la conferinţa:


“Călatorii prin Timp”

Vino la Casa Tineretului din Timşoara, miercuri, 27 iulie, de la ora 18.00, pentru a participa la o discuţie despre vieţi trecute, urmată de o sesiune de regresie de grup, pe care le va susţine Sylvie.

Fie din simplă curiozitate, fie pentru că îţi doreşti să cauţi în profunzimea sufletului tău, terapia prin regresie te poate ajuta să:

- te eliberezi de frici şi anxietăţi care te apasă zilnic şi te împiedică să te simţi fericit şi împlinit;
- găseşti cauzele ascunse ale unor probleme personale, ale unor alegeri pe care le-ai făcut în trecut, ale unor întâmplari care par în afara oricarui control;
- elimini lanţurile care te leagă de lipsuri, sărăcie, nenoroc.

Mai multe informaţii găsiţi în imaginea ce însoţeşte acest text. 

Sunteţi aşteptaţi cu drag!*>:D< big hug

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu