Translate

CONFERINŢE :







FILM:




Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).



Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


joi, 23 mai 2019

DISPOZITIVE ORGONICE SPECIALE





ALTFEL DE ORGONITE - uşor de purtat şi de utilizat:

1. - crucea orgonică
2. - bagheta orgonică.

CRUCEA ORGONICĂ are o eficiență mare în transferul energiei orgonice modulate, fiind și un simbol foarte puternic. După cum știm, acest simbol este unul dintre simbolurile cele mai răspândite şi în acelaşi timp printre cele mai vechi. El se găseşte scrijelit chiar şi în peşterile preistorice, din perioada epocii de piatră. Înainte de apariţia creştinismului, crucea reprezenta soarele, armonia contrariilor (cerul şi pământul), centrul ei fiind mijlocul universului. Cele patru braţe indicau cele patru puncte cardinale.
În cazul de față, cu partea verticală mai lungă de la jumatate în jos (forma de OM) –pentru a se folosi cu usurință - palma având loc suficient de cuprindere. Are o eficiență mare în transferul energiei orgonice modulate, către spații, persoane pe care dorim să le curățăm energetic, să le ajutam în trezire. Ajută la vindecarea oamenilor, animalelor și plantelor.


Descriere

Lungimea pe verticală = 15 cm., lungimea pe orizontală = 10 cm., partea de sus este de 2 cm. (fără cristal) și cea de jos este de 8 cm. (fără cristal).
Sigur că, la cerere, se poate construi și cu brațe egale, însă în forma propusă aici se poate folosi mai ușor în diverse proceduri energetice și terapii, ori a se purta pe sub haine în zona plexului solar, ajungând foarte bine deasupra ombilicului și stimulând centru Hara.

Este construită din țeavă de cupru cu diametrul de 2 cm., având în interior (pe verticală, în mijloc) un cristal de cuarț translucid de 5 cm., cu două vârfuri, lemn de alun, spirale din cupru și compozit orgonic specific (rășină, alamă, cupru, aluminiu, zinc, turmalină neagră).
La fiecare capăt/braț mai conține câte un cristal de 5 cm. (3 cm., spre exterior si 2 cm., în interior) cu un vârf, orientat spre exterior.
 Crucea este din cupru și la exterior este înfășurată în piele de căprioară, tăbăcită și întoarsă.





BAGHETA ORGONICĂ – este un instrument terapeutic ce ne folosește pentru a concentra și direcționa energia, în mod adecvat, către zona în care este necesară.

Ea (ca și crucea orgonică) este un sistem orgonic.
Este construită în aşa fel încât să poată acumula o anumită cantitate de energie orgonică, pe care mai apoi să o poată concentra şi direcţiona, evident sub acţiunea celui ce o foloseşte, către o zonă dorită. 

Atât bagheta cât și crucea au eficiență mare în transferul energiei orgonice modulate, către obiecte, spații restrânse (încăperi, zone limitate din interiorul sau exteriorul clădirilor, etc.) sau dubluri eterice (ale ființelor, sau asociate unor spirite).  
Detectează şi corectează blocajele energetice şi atrage câmpurile energetice în jurul corpului şi în interiorul acestuia.
Se poate folosi în protecții energetice, creându-ne un cerc imaginar cu ajutorul ei, înainte de culcare, sau când dorim, ajutându-ne la detaşarea entităţilor de aură, sau la blocarea oricărei influenţe nedorite. 
Se folosește în chirurgie pe corpul eteric, curățare centri energetici (chakre), vindecare/energizare animale și plante. Este foarte utilă în terapii locale, purificare energii, protecţie şi energizare întreaga locuinţă, sau spaţiu de lucru .
Favorabilă pentru gradină - adună şi transformă energiile negative şi nodurile Hartmann.

Descriere

Lungimea = 25 cm., grosimea = 2 cm., construită din țeavă de cupru cu diametrul de 2 cm., având în interior (pe mijloc) un cristal de cuarț translucid de 7 cm., cu două vârfuri, lemn de alun, spirale din cupru și compozit orgonic specific (rașină, alamă, cupru, aluminiu, zinc, turmalină neagră).
La fiecare capăt mai conține câte un cristal de 5 cm. (3 cm., spre exterior și 2 cm. în interior) cu un vârf, orientat spre exterior – pentru radianță conține cristale la ambele capete (emisie-recepție-echilibrare).
Bagheta din cupru este înfășurată în piele de caprioară, tăbăcită și întoarsă.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu