Translate

CONFERINŢE :







FILM:




Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).



Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


sâmbătă, 4 august 2018

GENERATOR DE ENERGIE ORGONICĂ




 Compoziție : cristale de cuarț alb și translucid, 100% naturale, șapte mici pietricele semiprețioase naturale (pentru fiecare chakră, cu diametrul de 5 mm.) – carneol, calcit, ochi de tigru, howlit, opalit, lapis lazuli, ametist – toate montate pe un cadru metalic cu bucle tip floare cu 7 petale, din cupru suflat cu argint.


Dimensiuni: diametrul total este de 12 cm., de la un cristal hexagonal la celălalt, cristalul rotund din mijloc are diametrul de 1,5 cm., iar cristalele hexagonale (care formează razele) au 3 cm. lungime și 0,7 cm. grosime.

Utilizare: se poate folosi pe timpul meditațiilor, a procedurilor reiki, ca obiect decorativ folositor pentru birou, ca purificator deasupra unui pahar cu lichid, ori ca pandantiv pentru plexul solar (preferabil pe sub haine, în contact direct cu pielea (culoarea albă/raza albă, înglobând toate celelalte culori potențează energia noastră).

Prețul unui astfel de produs este de 100 lei.



Cu piramidă centrală şi 4 hexagoane

Descriere
Piramida este din cristal de cuarţ roz, natural 100% şi are dimensiunea de 27x27x25mm, iar hexagoanele de 28x8mm. Toate pietrele semipreţioase sînt montate pe un cadru metalic din cupru suflat cu argint.
Utilizare: 
Se poate folosi pe timpul meditaţiilor, a procedurilor reiki, ca obiect decorativ folositor pentru birou, ca purificator deasupra unui pahar cu lichid, ori ca pandantiv pentru plexul solar (preferabil pe sub haine, în contact direct cu pielea (cuarţul roz tratează lipsa de iubire de sine şi potenţează energia noastră, iar forma în cruce a hexagoanelor echilibrază, ametistul ne activează percepţiile extrasenzoriale calibrând chakra coroană). Se mai poate folosi cu vârful priramidei spre interiorul zonei corpului cu probleme, atât cât să nu deranjeze (se pune peste, un tifon şi se prinde cu leucoplast).

 Prețul unui astfel de produs este de 80 lei.


                                AA00201028502d

                                    AA00201028501a

Cu piramidă centrală şi 7 hexagoane

Descriere
Piramida este compusă din mai multe pietre semipreşioase, naturale 100% - carneol, piatra soarelui, citrin, jad, lapis lazuli, ametist cuarţ alb - piatra sub formă de piramidă  are dimensiunea de 20x20x20mm, iar hexagoanele de 28x8mm – iar culorile reprezintă cele 7 vortexuri energetice (chakre), principale ale corpului.
Toate pietrele semipreţioase sînt montate pe un cadru metalic din cupru suflat cu argint.
Utilizare: 
Se poate folosi pe timpul meditaţiilor, a procedurilor reiki, ca obiect decorativ folositor pentru birou, ca purificator deasupra unui pahar cu lichid, ori ca pandantiv pentru plexul solar (preferabil pe sub haine, în contact direct cu pielea (pietrele semipreţioase în cele 7 culori  tratează lipsa de energie şi ne potenţează, ajutând astfel organismul să se calibreze şi să se vindece mai uşor. Se mai poate folosi cu vârful priramidei spre interiorul zonei corpului cu probleme, atât cât să nu deranjeze (se pune peste, un tifon şi se prinde cu leucoplast).

Prețul unui astfel de produs este de 135 lei.




Generatoare de energie orgonică tip con

Mai multă energie feminină (intuitie și evoluție), fără muchii tăioase și vârfuri înțepătoare !
Diametrul total este de 8 cm., mărimea conului din mijloc este de 2,1/2,1 cm., grosimea unei raze dispuse în cruce este de 1 cm. - toate pietrele semipreţioase - carneol, lapis lazuli, cristal cuarţ roz, cristal cuarţ alb, ochi de tigru, jad verde, ametist, onix - sînt montate într-un cadru din cupru suflat cu argint. 
Acestea sînt generatoare de energie orgonică, sub formă de con cu 4 raze (cruce 3 D), la 80 lei/buc.




Mai în detaliu (exemplificare):

JAD VERDE
ONIX




CARNEOL











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu