Translate

CONFERINŢE :







FILM:




Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).



Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


duminică, 4 februarie 2018

ORGONITE FĂRĂ CRISTAL



         După cum știți, acumulatorul orgonic realizat de Wilhelm Reich este compus din straturi alternative de material metalic și material izolator și arată ca un imens condensator (capacitor), inițial nefolosindu-se cristale...

Prin combinarea răşinei organice cu diferite tipuri de metale sau minerale se crează un efect magnetic care exploatează această energie. Metalele sunt conductoare de energie, transmiţătoare, materia organică este acumulatoare de energie, transformatoare.

Dispozitivele se bazează pe combinarea materialelor organice şi anorganice, în straturi, cu un raport de 50/50, purtând denumirea de acumulatoare orgonice. Orgonitul lucrează în permanenţă pentru a transmuta energiile stagnante (negative) sau a altor tipuri de energii , în energie curgătoare/pozitivă.

Așadar, în interiorul unui dispozitiv orgonic făra cristale există aceiași compoziție ca și în cel cu cristale, ori diferite pietre semiprețioase, adică există diverse metale, lemn, bumbac, răşină naturală, iar în exterior, cea care leagă totul, nu este o răşină naturală, fiindcă tocmai aici este “chichiţa” (daca aţi vizionat filmele şi explicaţiile doctorului W. Reich), este o raşină sintetică fiindcă ea are rolul ei de “baterie” în acumulator.


Cercetările au arătat că dispozitivele orgonice stimulează sistemul nervos parasimpatic, induce relaxare și o senzație de expansiune blândă. Acumulatorul orgonic concentrează energia orgonică și ajută corpul să se ajute singur. Orgonul nu este deloc străin corpului uman. Orgonul din atmosfera este doar o alta formă a energiei orgonice prezentă în corp. 
Singura diferență între un dispozitiv orgonic ce conține cristal de cuarț, față de cel fără cristal, este de potențare, adică are câmpul de acțiune mai mare, dar ambele funcționează pe principiul explicat mai sus.

Pentru mai multe informații accesați acest subiect:




Experiența mea cu primul orgonit confecționat fără cristale și pietre semiprețioase

Am avut în dormitor o statuetă din sticlă, care era
alimentată de două baterii, baterii ce puneau în funcțiune patru leduri de culori diferite, aflate în interiorul postamentului statuetei. Într-o noapte m-am trezit brusc pentru că mi se tot plimbau culori luminoase în fața ochilor. M-am dus la statuetă, cu gândul de ai apăsa butonul de oprit (dar am uitat că bateriile erau terminate de multă vreme, iar butonul oricum era pe off). Mirat, am tot analizat-o dar nu am găsit nici o explicație, în plus nu reușeam să opresc jocul de luminițe. Ca să pot adormi fără să mă simt ca la discotecă în baia de lumini, duc statueta în cealaltă cameră. Cu surprindere am constatat a doua zi că ledurile făceau pauză - nu mai emiteau lumină. Am adus-o din nou în dormitor și după jumatate de zi, iar erau jocuri de lumini puternice. Atunci mi-a picat fisa. În dormitor, pe măsuța unde stătea statueta cu baterii și leduri aveam un orgon (cam la 50 cm. Distanță față de ea) de forma tronconică, iar în cealaltă cameră nu aveam nici un orgon pe o raza de doi metri. Am tot repetat experimentul cu mutatul din cameră pentru a fi sigur, iar fenomenul s-a repetat de fiecare dată. Astfel că nu m-am mai mirat când m-a sunat un bun prieten (care folosește orgoane) să îmi spuna că a trebuit să se scoale în mijlocul nopții să își oprească ceasul electronic de perete (pe care îl ținea de mult ca bibelou, pentru că tot uita să-i pună baterii noi) pentru că a început să ticăie și să sune. I-am povestit ce am pățit și eu cu statueta și am ajuns la concluzia că un orgonit este un minunat generator de energie. Deh, mirări „începători” (era prin anul 2008, când făceam experimente).

NOTĂ : am scris acest articol pentru cei care își doresc un dispozitiv orgonic, dar nu au „încredere” în cristale și alte pietre, dar și pentru cei ce nu își permit un astfel de dispozitiv orgonic, fiind prea costisitor (din cauza acestor cristalelor si ale diferitelor pietre semiprețioase), noi confecționând și astfel de dispozitive, fără cristale: http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html
Pentru orice informații suplimentare vă rog să mă contactați pe e-mailul: merkaba_w@yahoo.com
(telefonul afișat în pagina blogului nu îmi este mereu la dispoziție), vă mulțumesc pentru înțelegere.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu