Translate

CONFERINŢE :FILM:
Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


sâmbătă, 5 august 2017

MAGNETORGONO TERAPIE

Imagini pentru magnetism terestru


        Dragi cititori ai acestui blog, după cum ştiti, pe lângă multele tipuri de orgonite create de noi, am făcut şi din cele cu magneţi, precum: discurile de pus apa pe ele (alte lichide, ori alimente), discurile la purtător (de pus în buzunare, genţi…), discurile orgonice biogeometrice, T.B-uri (pentru terapii locale-oase, tendoane), despre care găsiţi mai multe informaţii aici: http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html
        
Am ajuns să confecţionăm şi orgonite cu magneţi după ce am constatat (cu ajutorul unor prieteni ce au trezită vederea în eter) că dacă un orgonit este pus pe un magnet, sau dacă are un magnet în apropiere, energia orgonică devine mult mai condensată, mai centrată şi deci mai puternică. Sigur că un astfel de orgonit se foloseşte doar la terapii locale, la energizat şi structurat apa şi nu se pune lângă telefoane, calculatoare, ori alte aparate de uz casnic, fiindcă magnetul le poate strica.

         Pe acest blog veţi găsi o rubrică în care vom posta noi produse create integral sau parţial de noi, precum: căni magnetice, centuri magnetice, pandantive magnetice, cercei magnetici şi altele – nu neapărat magnetorgonice, dar care să bucure ochiul şi să fie folositoare.

        După cum ştiţi, magnetoterapia (împreună cu terapia orgonică şi alte terapii holistice), este o metodă alternativă de vindecare a unor afecţiuni, de la dureri articulare şi reumatism, până la alergii şi dureri de cap, nevralgii, etc., prin acţiunea unui câmp magnetic pulsatoriu asupra celulelor.


Imagine similară

Istoria acestei metode a început cu Paracelsus (Theophrastus Bombast von Hohenheim), un celebru alchimist, medic, fizician, astrolog, teolog şi filozof elveţian care a demonstrat puterile vindecatoare ale magneţilor în diferite boli. Şi egiptenii erau familiarizaţi cu puterea vindecătoare a magneţilor - despre regina Cleopatra se ştie că purta un magnet pe frunte (o amuletă ce avea prinsă de ea un magnet mic), pentru a-şi menţine frumuseţea.

Toată lumea vie - plante, animale şi oameni - se află sub influenţa magnetismului pământului, el acţionează ca un fel de umbrelă care abate radiaţiile cosmice nocive, cum ar fi cele solare.
      Fără acest câmp, pe post de umbrelă binefăcătoare, structurile vii ar fi fost de mult afectate, deoarece ar fi afectate proteinele şi acizii nucleici. Aceşti acizi atât de complecşi şi exacţi poartă în structura lor întregul mesaj despre tot ce se referă la fiecare dintre noi, reprezintă codul nostru genetic. Practic, fără această umbrelă binefacătoare, întreaga lume vie ar disparea, ori s-ar modifica genetic.

Din păcate, plămânii Terrei - pădurile/vegetaţia, se împuţinează, iar aerul devine tot mai sărac în oxigen. Absorbirea câmpului magnetic al Pământului se realizează prin inhalarea oxigenului care se află sub influenţa câmpului magnetic al Pământului. 
Cu cât este mai mare energia magnetică înconjurătoare, cu atât este mai ridicat nivelul uman de energie.

În mod normal, ar trebui să funcţionăm în rezonanţă cu câm­purile electromagnetice ale Terrei, dar acestea sunt din ce în ce mai "şubrezite" din cauza schimbărilor clima­tice şi a de­vierii axului de rotaţie al planetei, plus micşorarea volumului spaţiului verde, otravirea apelor şi a solului.

Magnetismul este indispensabil lumii vii, la fel ca şi apa, aerul, hrana sau lumina soarelui.

Magnetoterapia se bazează pe înţelegerea relaţiei dintre magnetism - în sens tradiţional - şi câmpurile electromagnetice ale corpului uman, combinată cu interacţiunile electromagnetice prezente în mediul înconjurator.  

Imagine similară

       Cel mai puternic câmp magnetic este creat de creier în timp ce dormim şi dormitul cu capul îndreptat către nord facilitează trecerea câmpului magnetic al Pământului prin corpul nostru.
Obiceiul de o posti în zilele cu luna plină şi-a găsit o explicaţie logică în timpurile noastre. Pe timpul lunii pline, fluidele sunt transportate mai rapid prin corp, astfel că un post ajută la echilibrarea nivelului lichidelor din corp.

      
Apa magnetizată este o altă formă de utilizare a magnetoterapiei. Printr-o cură cu un astfel de produs se obţine reducerea glicemiei, eliminarea calculilor renali şi biliari, ameliorarea tractului intestinal. Câmpul magnetic generat de acestă apă are efect stimulator asupra celulelor, realizând schimbul de oxigen şi absorbţia elementelor nutritive în organism. 

        
Terapia cu magneţi are numeroase indicaţii, printre care: ameliorarea nevralgiilor, a astmului bronşic, a reumatismului, vindecare sau ameliorare angină pectorală, aritmie, ischemie miocardică, flebite, hemoroizi, ulcere varicoase, colite ulceroase, colon iritat, gastrită, constipaţie cronică, cefalee, etc.. În Olanda, pacienţii suferind de boala Parkinson au înregistrat îmbunătăţiri semnificative ale stării de sănătate, folosind magnetoterapia.
Magnetoterapia ajută celulele să reintre în frecvenţele normale de funcţionare, având astfel loc un proces de autovindecare a organismului.
          Terapia cu magneţi le este contraindicată: femei­lor gravide, copiilor sub 3 ani, persoanelor cu boli car­diace grave sau malformaţii congenitate ale cordului, celor care au suferit un AVC şi mai au cheaguri de sân­ge (pericol de embolie!), bolnavilor de TBC în stadiu activ, persoanelor cu stimulatoare cardiace, ce­lor cu tije de întindere sau proteze ortopedice confec­ţionate din metale magnetice. Persoanele cu proteze dentare nu au contraindicaţii la această metodă.

         De fapt, terapia cu magneţi este recomandată pentru tratarea a ceea ce unii specialişti numesc: "sindromul absenţei câmpului magnetic", ce se manifestă prin: dureri de cap şi de spate, anchilozarea muşchilor, insomnii, probleme digestive şi de circulaţie, oboseală generalizata.

Într-un interviu din anul 2013,  Drunvalo Melchizedek, ne spune:
“…Trebuie să vorbim despre câmpul magnetic. Acesta a început să scadă, în ultimii 2000 de ani. Acum 500 de ani, a avut loc o schimbare mare şi a acesta început să scada mai repede. Multe lucruri s-au întamplat, atunci. Au aparut Iluminatii, spaniolii au început să meargă în America de Sud pentru aur, foarte multe lucruri care nu sunt bune pentru Pământ, au început să se întâmple. Acum 300 de ani, a avut loc încă o mare schimbare şi acum 45-50 de ani a avut loc o altă schimbare foarte mare – câmpul magnetic a devenit atât de slab, încât am început să-i vedem efectele. Atunci au început balenele să eşueze şi păsările migratoare să ajungă în locuri greşite şi multe alte anomalii au apărut în natură şi atunci am realizat cât de important este câmpul magnetic, pentru tot ce trăieşte în lume.
Acum aproximativ 180 de ani, polul Nord magnetic a început să se deplaseze şi, pe masură ce trecea timpul, mişcarea s-a accelerat. Acum a ajuns prin Siberia pe Pământ, departe de polul Nord geografic. A fost un moment, prin anii ‘90, când avioanele nu mai puteau ateriza, fiindcă separarea Nordului magnetic de Nordul geografic a devenit atât de mare, încât avioanele, dacă aterizau bazându-se pe instrumente, ar fi aterizat în afara pistei. Dacă ne uităm pe hărţile aeronautice, din anii ‘90 şi pe cele din anii 2000, vedem că marcajele sunt complet diferite. Şi acum acest lucru se întâmplă din nou. Ceea ce s-a întâmplat în Florida, în 2011, începe să aibă loc peste tot şi trebuie să se schimbe din nou. Mai este un lucru despre care vorbeşte Rusia acum – şi anume, că sunt 35 de boli majore pe Pământ; comunitatea medicală dă diferite explicaţii pentru existenţa acestor boli, dar greşesc cu toţii. Dacă Rusia are dreptate, toţi gresesc. Toate apar din cauza câmpului magnetic scăzut al Pământului.…”


Imagini pentru magnetism terestru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu