Translate

CONFERINŢE :







FILM:




Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).



Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


duminică, 19 martie 2017

PSIONATEUR TIP CUB METATRON


DISPOZITIV ORGONIC/ACUMULATOR TIP: CUB METATRON


              PSIONATEUR + GENERATOR DE FRECVENŢE (ZAPPER) DE 15 Hz


Descriere:

Latura = 7 cm.; conţine:  un cristal de cuarţ alb (lemurian)/central -  de 6, 5 cm., cu două vârfuri;  la fiecare muchie are câte un magnet Neodim,  (4 buc., de 8x30 mm);  6 grame de argint Tip 925;  pietre semipreţioase: hematite,  plus cristale mici de cuarţ; spirale din cupru tip Arhimede; compozit orgonic specific,  aşezat în straturi organice/anorganice (alamă, oţel, cupru, zinc, aluminiu - contra radiaţiilor electromagnetice, răşină de brad, lemn de stejar, lemn  de nuc).

Beneficii :

Energia lui ne ajută la împământare, la restabilirea armoniei interioare, a echilibrul emoţional, contribuind astfel  la refacerea chakrei unificate, iar cu o astfel de bobină la care este ataşată un zapper, beneficiile se multiplică.
Acest tip de PSIONATEUR se activează  după  aproximativ 5 minute de la pornirea zaperului, fiind benefic  la susţinerea amplificată în timpul meditaţiilor.
Bun pentru meditaţii, relaxare, terapii locale, transformare-purificare energii, protecţie şi energizare întreaga locuinţă, sau spaţiu de lucru.
Favorabil si pentru gradină; adună şi transformă energiile negative şi nodurile Hartmann.
Vindecă plante şi animale.
Specialiştii îl pot folosi şi pentru vindecări la distanţă.

Mod de utilizare şi întreţinere:

-   pentru protecţia locuinţei ; pe birou lângă calculator, lângă pat, sub pat, etc. (nu este necesar şi zapperul);
-    pentru terapii locale (purificând energiile, energizând şi echilibrând);
-              -  acest tip de acumulator nu necesită o curăţare gen cristale/pietre                fiind prin construcţia sa un purificator (energie orgonică) ;
-             -  nu se sterge cu apă sau alte lichide;
-              -   nu se scapă, pe jos- fiind casabil;
-              -  nu se ţine lângă surse de foc deschise.


Pentru mai multe informaţii privind PSIONATEUR-ul  accesaţi: 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu