Translate

CONFERINŢE :







FILM:




Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).



Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


sâmbătă, 21 ianuarie 2017

REAMINTIRI...

Imagini pentru energie orgonica


Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2016/01/al-cincilea-element.html







Energia orgonică în strânsă legătură cu starea de orgasm prelungit, este recunoscută ca fiind energia cea misterioasă a vieţii

Zeci, dacă nu sute de oameni de ştiinţă din lumea întreagă au recunoscut prezența energiei orgonice, chiar dacă i-au formulat alte denumiri. Franz Anton Mesmer a numit-o „magnetismul animal”, Charles von Reichenbach i-a spus „odyle”, Henri Bergson – „energia vitală”, Sigmund Freud – „libido”, iar marele psiholog William MacDougall a denumit-o „energie hormică”.
Numele consacrat de „energie orgonică” a fost inventat de psihologul Wilhelm Reich, unul din discipolii marelui Freud, care i-a oferit şi definiţia de „forţă creativă din natură”. În cele ce urmează vom prezenta succint o scurtă istorie a descoperirii energiei orgonice de către Wilhelm Reich, şi vom descrie proprietăţile acestei energii.
De la libido la energia orgonică
Fiind psihanalist şi student al lui Freud, punctul de plecare al lui Wilhelm Reich în descoperirea energiei orgonice a fost, bineînțeles, conceptul freudian de „libido”. Libidoul reprezintă dorinţa de satisfacere a instinctelor sexuale; Reich a dezvoltat acest concept, concentrându-se asupra expresiei sale fizice şi a conţinutului psihologic, fiind capabil să demonstreze relaţia dintre minte şi trup.
Mai departe, energia libidoului a fost generalizată de către Reich, el extinzându-şi cercetările dincolo de psihiatrie, în medicină şi biologie. Astfel, energia libidoului a fost dezvoltată într-un concept mai concret de „bioelectricitate”, iar întrucât, cu timpul, s-a dovedit că aceasta nu are o natură electrică, ea a fost redenumită „energie orgonică”.
Energia orgonică, prezentă în om, în atmosfera Pământului, dar şi în Univers
Deşi iniţial energia orgonică a fost descoperită în corpul uman, Reich a învăţat, prin diverse experimente, că ea există şi în atmosferă. Astfel, cu această descoperire, Reich a transcens graniţele biologiei şi a pătruns în domeniul meteorologiei şi fizicii atmosferice. Cu timpul, Reich a mai descoperit că energia orgonică se află şi în Univers, aşa că studiile sale au pătruns şi în domeniile astronomiei şi astrofizicii.
Wilhelm Reich nu şi-a propus să facă „descoperiri geniale”, ci pur şi simplu el observa şi experimenta zi de zi, studia cu abnegaţie, organiza faptele aşa cum ele apăreau, fără să le forţeze să se potrivească cu un anumit model. Ceea ce a descoperit era faptul că aceeaşi energie din actul sexual era prezentă şi în natură, şi în lucrurile vii şi nevii.
El a clasificat energia orgonică descoperită în funcţie de locurile în care se află:
1) În conştiinţă:
- în senzaţii;
- în emoţii;
- în percepţii;
- în gânduri;

2) În viaţă:

- în mişcarea animalelor;
- în apariţia vieţii;
- în reproducţie;
- în evoluţie;
- în creştere;

3) În atmosferă şi în procesele cosmice:

- în nori;
- în furtuni;
- în electricitatea atmosferică;
- în crearea materiei la orice scară (atomi, planete, stele, galaxii).

Proprietăţile energiei orgonice
Energia orgonică, forţa creativă din natură, nu este vreo formă de electromagnetism sau altă forţă fizică. Ea este specifică vieţii, dar viaţa este doar o manifestare particulară a sa. Următoarele proprietăţi ale energiei orgonice au fost deduse de către Reich, din experimentele sale:
1) Energia orgonică nu are masă. Întrucât energia orgonică nu are greutate sau masă, este foarte greu de măsurat cu ajutorul tehnicilor convenţionale.
2) Energia orgonică este prezentă peste tot. Energia orgonică umple spaţiul; ea este prezentă în diferite grade sau concentraţii, dar nu este absentă nicăieri. Este prezentă şi în vid, în interiorul atmosferei terestre, dar şi în spaţiul cosmic. Din acest punct de vedere, se aseamănă cu eterul, de care se vorbea în fizica dinaintea secolului al 20-lea.
3) Energia orgonică reprezintă mediul fenomenelor electromagnetice şi gravitaţionale. La fel ca eterul, energia orgonică reprezintă substratul celor mai fundamentale fenomene naturale. Ea reprezintă mediul în care lumina se mişcă  şi în care apar forţele electromagnetice şi gravitaţionale.
4) Energia orgonică se află în mişcare constantă.Continua mişcare a energiei orgonice poate fi observată în condiţii corespunzătoare. Sunt cel puţin două tipuri de mişcare specifică: o pulsaţie (sau o expansiune şi contracţie alternantă) şi o curgere normală de-a lungul unei direcţii curbe.
5) Energia orgonică contrazice legea entropiei. O energie orgonică este atrasă de concentraţii mai mari de energie orgonică. Spre deosebire de căldură sau electricitate, care întotdeauna au direcţia de la un potenţial puternic la unul scăzut, energia orgonică curge de la un potenţial scăzut la unul puternic. Să luăm de exemplu căldura emisă de un radiator într-o cameră: ea pleacă de la radiator în cameră, şi nu se întoarce din cameră la radiator; acest proces este în concordanţă cu legea entropiei. Procesele orgonice funcţionează invers: concentraţiile mai mari de energie orgonică atrag concentraţiile mai mici de energie orgonică prezente în anumite zone.
6) Energia orgonică este responsabilă pentru procesele vii şi nevii din întregul Univers.Energia orgonică este responsabilă pentru fiinţele vii (pentru procesul învăţării şi pentru evoluţia de la speciile simple la cele complexe). În lucrurile nevii, energia orgonică este responsabilă pentru creşterea norilor şi a furtunilor din atmosferă, pentru creşterea galaxiilor şi a stelelor din ele. Energia orgonică formează unităţi orgonice care achiziţionează energie din mediul înconjurător, şi care au un ciclu de viaţă, ca naşterea, creşterea, maturitatea şi declinul.
7) Materia este creată din energie orgonică. În condiţii corespunzătoare, materia este creată din energia orgonică. Aceste condiţii nu sunt nici rare şi nici neobișnuite, iar Reich credea că o materie nouă apare în continuu pe această planetă.
8 ) Energia orgonică este responsabilă pentru viaţă. Energia orgonică este energia vieţii şi astfel ea este responsabilă pentru caracteristicile speciale ce diferențiază viul de neviu.
9) Curente separate de energie orgonică se pot atrage unele cu altele şi astfel să se suprapună. Funcţia de suprapunere este o formă fundamentală a procesului creativ. Suprapunerea energiilor orgonice în spaţiul liber poate da naştere la o spirală; spirala o putem observa şi în galaxiile spiralate, şi în uragane sau furtuni. Suprapunerea apare şi în timpul actului sexual, când două curente separate de energie se suprapun în timpul orgasmului.
10) Energia orgonică poate fi manipulată şi controlată cu ajutorul dispozitivelor orgonice. Primul dispozitiv de energie orgonică a fost construit în secolul 18 de către francezul Mesmer şi purta numele de „bacquet”. Wilhelm Reich a dezvoltat câteva dispozitive pentru controlul energiei orgonice. Cel mai cunoscut dispozitiv este „acumulatorul de energie orgonică”, care are forma unei cutii şi conţine materiale metalice şi non-metalice.
Experimente care demonstrează existența energiei orgonice
1) Experimentul XX – Acest experiment se preocupă de tranziţia de la materia nevie la materia vie. Experimentul XX este realizat cu ajutorul unei ape bionice, o apă obţinută cu ajutorul energiei orgonice. Această soluţie este sterilizată sub presiune şi ţinută în containere sterile, care sunt îngheţate. La topire, aceste soluţii sterile prezintă, sub microscop, forme de celule vii.
2) Experimentul Oranur – constă în introducerea energiei nucleare, sub forma unui material radioactiv, în câmpuri puternice de energie orgonică. Rezultatul a fost o răspândire extrem de largă în atmosferă a energiei rezultate, pe o zonă de mii de ori mai mare decât cea în care a avut loc experimentul. Acest lucru a putut fi observat cu ajutorul contoarelor Geiger care au măsurat un nivel periculos de radiaţii.

Omul este o ființă egocentrică, în sensul că totul pornește de la sine către infinit. Una dintre punțile de legătură dintre om și infinit este energia orgonică.

Este o energie misterioasă greu de evaluat pentru că nu are masă și nici greutate. Energia orgonică este prezentă peste tot, chiar și în vid. Ea reprezintă mediul fenomenelor electromagnetice și gravitaționale, este stratul unde se produc fenomene naturale fundamentale.

Energia orgonică se află într-o mișcare continuă sub forma unor pulsații sau sub forma curgerii normale de-a lungul unei direcții curbe.
Ea contrazice legea entropiei. O cantitate mai mică de energie orgonică este atrasă de zonele în care sunt cantități mai mari. Spre deosebire de căldură sau de electricitate care au direcția de la potențialul puternic la unul scăzut, energia orgonică pleacă de la potențialul scăzut către unul puternic.
Energia orgonică este responsabilă pentru ființele vii în procesul evoluției. Materia își are originea în energia orgonică, fapt care face ca materia să apară și să existe pe planeta noastră.
Energia orgonică are capacitatea de a se suprapune în spațiul liber și de a da naștere la spirale pe care le putem urmări în cosmos în timpul furtunilor.
Cercetătorii au fost interesați de tranziția de la materia nevie la cea vie. Experimentul a fost realizat cu ajutorul apei bionice obținute grație energiei orgonice. Această soluție este sterilizată sub presiune și ținută în containere sterile, care sunt înghețate. La topire, aceste soluții prezintă forme de celule vii.

Wilhelm Reich : Dreptul omului de a sti -film:



Plus filmuleţele, înregistrările noatre de la conferinţe şi articolele pe care le găsiţi în pagina de început a acestui blog.
Un nou an minunat, numai bun şi bine pentru toţi şi peste tot şi să auzim de la foarte bine în sus !
Vă mulţumim !

Imagini pentru energie orgonica






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu