Translate

CONFERINŢE :FILM:
Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


joi, 15 decembrie 2016

FLUTURAŞI ORGONICI PENTRU TIROIDĂFluturaşi pentru o glanda în formă de fluture, tiroida, atât de importantă şi de solicitată, ea reprezentând puterea cuvântului (puterea noastră de a aduce ceva în manifestare). 
Vortexul (chakra)  de alimentare al acestei glande este de culoare albastru-azur şi reprezintă a cincea “poartă” energetică a corpului nostru de lumină (Vishuda).

Fluturaşii  orgonici din imagine (indiferent de formă şi mărime) sunt prinşi pe o bentiţă de mătase lungă de 1 m. şi lată de 5 cm. şi conţin 5 feluri de pietricele semipreţioase, respectiv: cristal de cuarţ alb, citrin, ametist, piatra soarelui şi evident turcoaz, plus compozit orgonic specific.

Fluturaşii sunt de două dimensiuni:

    1.  3,50 cm.–4 cm. (de la o aripioară la alta); grosime 0,50 cm.- 0,80 cm ;
    2.  5,50 cm.– 4,50 cm. (de la o aripioară la alta); grosime 0,50 cm. .

          Au beneficii în susţinerea sănătaţii glandei tiroide, prin curăţarea energetică şi echilibrarea celui de al cincilea vortex/chakră.


Modalitate de prindere pe verso
PRECIZARE: - fiindcă unii doresc pandantiv, menţionez că fluturaşii orgonici pe bentiţă albastră sunt pentru terapie locală în casa, în această idee este şi bentiţa albastră (precum energia specifică zonei gâtului). Cine doreşte sub formă de pandantiv (la vedere), se pune în vârful aripioarelor de sus două agăţători şi nu mai lipim (deci fară bentiţă).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu