Translate

CONFERINŢE :FILM:
Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


miercuri, 13 ianuarie 2016

ACUMULATOARE ŞI AMPLIFICATOARE ORGONICE
            La sfatul unor prieteni, (care nu cred în superstiţii :)), am creat două modele de orgonite cu oglinzi, unul pentru locuinţă, iar altul pentru terapii locale.

Oglinda este un simbol al purităţii. Ea amplifică lumina, iar mai apoi orgonitul pe care este aşezată o acumulează şi o transformă într-o energie curgătoare, benefică.Orgonitul piramidă cu două oglinzi pe laturi 

opuse şi cu spirale de cupru tip yin/yang, pe 

celelalte două laturi, 


ajută la echilibrarea şi amplificarea energiei orgonice, mai ales dacă este aşezată lângă flori, ori vase cu apă.


Forma de piramidă, de exemplu, are capacitatea de a vibra  pe frecvenţa liniilor de forţă magnetică ale pământului, de aceea este folosită în terpii la împământare.

Piramida reflectorizantă din imagine are dimensiunea bazei = 12 cm, înălţimea = 7 cm., oglinzile sunt de 4/4 cm., are 5 cristale şi “face faţă” cam la 36 mp.


Cubul orgonic reflectorizant 
are laturile de 4-4,5cm., iar una dintre laturi nu are oglindă fiindcă este confecţionată din tablă de cupru cu o spirală tot din cupru, pentru a fi ţinută în podul palmei drepte, atunci când se aplică pe chakre (aprox. 2-3 minute pe o chakră). 

În interior are un cristal de cuarţ de 3,5 cm., cu vârful orientat spre oglinda paralelă cu spirala de cupru .

Ajută la curăţarea şi condensarea (ţeserea aurei perforate) energiilor, pe locul în care este aplicat, cu rezultate remarcabile şi rapide.

NOTĂ: - pentru terapia pe chakre se recomandă purtarea hainelor (tricou) de culoare albă, sau galbenă, ori se poate aplica direct pe piele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu