Translate

CONFERINŢE :FILM:
Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


marți, 27 octombrie 2015

INVITAŢIE !


EXPO TIMIȘOARA INTERNAȚIONAL

vă invită la evenimentul:

EXPO  SĂNĂTATE
TIMIŞOARA, 30 oct.-01 nov. 2015
Iulius Mall

SĂ FIM SĂNĂTOȘI ȘI PLINI DE ENERGIE!

            Sub auspiciile încurajatoare ale acestui slogan, în perioada, 30 oct-01 nov, la IULIUS MALL Timișoara se va desfășura evenimentul EXPO  SĂNĂTATE, născut din inițiativa comună vizitatori-expozanți-organizatori.
            Peste 20 de expozanți din România, dintre care unele reprezentând firme internaționale de renume, vor prezenta in fața numerosului public, dar si a celor ce activează în sistemul medical, gama serviciilor specifice, produsele aferente, produse utilizate în terapiile tradiționale și complementare, farmacii, mobilier medical, echipamente
La cerere, publicul poate beneficia de prezentări, demonstrații și sfaturi utile.
Orar zilnic de vizitare 10-22.

       Ne veţi găsi şi pe noi, cei de la: 
“PUTEREA ORGONULUI”
în cadrul acestei expoziţii, unde pe lângă orgonite diverse şi terapii cu LUVIOM gratuite, vă mai oferim  teste pentru aflarea PH (aciditate/alcalinitate) şi TDS (duritate şi potabilitate) pentru apa pe care o consumaţi (este suficient un recipient de ¼ l, în care să aveţi apa pentru care doriţi testele), tot gratuite.
Pe lângă acestea, vă mai oferim şi un test pentru aflarea nivelului radiaţiilor electromagnetice ale telefonului mobil, ori ale altui aparat, plus alte surprize.Vă aşteptăm cu drag !

Şi iată şi câteva imagini de la expoziţia ce s-a încheiat, urmând să participam, în perioada 12 - 15 noiembrie, la EZOTERICFEST:
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu