Translate

CONFERINŢE :FILM:
Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


miercuri, 8 aprilie 2015

SĂ FIM SĂNĂTOŞI ŞI PLINI DE ENERGIE !


            În perioada ce tocmai s-a încheiat, am participat şi noi la EXPO SĂNĂTATE, eveniment organizat de:  EXPO TIMIŞOARA INTERNAŢIONAL - www.expotimisoara.ro

            Au fost prezenţi peste 20 de expozanţi din România, dintre care unii reprezentând firme internaţionale de renume, ce au prezentat în faţa numerosului public, dar şi a celor ce activează în sistemul medical, gama serviciilor specifice, produsele aferente, produse utilizate în terapiile tradiţionale şi complementare, farmacii, mobilier medical, echipamente.

           Noi, cei de la "PUTEREA ORGONULUI", am făcut demonstraţii şi terapii gratuite cu aparatul LUVIOM - despre care găsiţi informaţii aici: 

http://www.luviom.ro/Pagina_Principala.php

şi am vorbit despre energia orgonică în general, prezentând diversele orgonite pe care le-am confecţionat recent. 
        
           Deşi nu ne-am aşteptat, considerând că la Mall oamenii vin mai mult pentru diverse aprovizionări casnice, am avut plăcuta surpriză să constatăm un interes deosebit pentru terpiile complementare şi produsele naturiste.

           Totodată am avut şi deosebita plăcere de a fi invitaţi în următoarea perioadă, la un salon de inventică a Banatului, împreună cu inventatorul aparatului LUVIOM, domnul Gheorghe Cohal, aparat pe care îl utilizăm alături de dispozitivele orgonice, în terapiile cu moxibustie orgonică, terapii despre care găsiţi mai multe informaţii, aici:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2014/11/terapie-prin-moxibustie-orgonica.html

           Aveţi în imaginile următoare, un mini-rezumat de la standul nostru expoziţional.

Vă mulţumim tuturor, în special organizatorilor !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu