Translate

CONFERINŢE :FILM:
Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


duminică, 9 februarie 2014

TERAPIE CU LUMINĂ PULSATORIE – MODULATĂ ÎN FRECVENŢĂLUVIOM este un aparat de cromoterapie specială, deosebită de cea clasică prin faptul că lucrează cu lumină de leduri şi cristal de cuarţ. Lumina creează nişte câmpuri şi acestea sunt amplificate de cristalul de cuarţ.


Aparatul nu tratează o boală anume, are o acţiune gen tratament holistic: echilibrează aura, activează chakrele, declanşează procesele de vindecare internă. Creşte vitalitatea, amplifică nişte capacităţi pe care le au anumite persoane, le declanşează pe cele în stare latentă, le redeclanşează la persoanele care le-au pierdut în timp. Lumina aduce lucrurile la normal, la natural. 

Pentru mai multe informaţii accesaţi:Aşadar, sistemul LUVIOM constă într-un aparat şi procedeu neinvaziv pentru sistemul biologic, în sensul că nu se introduc în acesta substanţe chimice, medicamente, câmpuri magnetice sau electrice ci constă în proiectarea asupra corpului, de la distanţă, a luminii de diferite culori, modulată în frecvenţă pe LED-uri.

Noi suntem fiinţe de lumină – la nivel celular, totul se transformă în lumină, ne hrănim cu lumină. Lumina, purifică, vindecă şi energizează. Vara, când zile sunt mai lungi şi lumina mai multă, ne simţim plini de viaţă, iar în zilele de iarnă, când lumina se reduce vitalitatea noastră scade.

În ultima vreme saloanele de cosmetică au început să folosească astfel de aparate cu lumină pulsatorie, pentru reîntinerirea tenului.
Lumina este informaţie şi cel mai bine la informaţia cu lumină răspunde apa. Este cât se poate de normal ce se întâmplă, pentru ca noi suntem apă mai mult de 75%, doar să conştientizăm că pe lângă acest corp fizic, pe care îl vedem, avem şi un corp de lumină şi de acolo se informează trupul nostru pe care îl vedem cu ochii fizici.

Organul din trupul nostru, în jurul căruia se formează celelalte, este inima, iar ea este ce care deţine codurile noastre de lumină. Inima vibrează în banda luminii ultraviolete (pe care o primim de la Soarele Central, prin luminătorul Pământului, soarele de zi cu zi), ea fiind cea care trimite impulsurile spre creier, unde aceastea sunt prelucrate şi redate mai apoi în manifestare. Lumina este hrana noastră, hrana corpului nostru de lumină (cel pe care nu îl percepem cu ochii fizici, dar care ne susţine în această densitate).


Prin folosirea sistemului LUVIOM – pe lângă cele ce aţi citit la pagina: http://www.luviom.ro/Marturii.php- se poate îmbunătăţii calitatea apei, se pot purifica alimentele ce sunt ţinute sub el, obiectele personale, cristale, bijuterii, etc.
Omul a învăţat să-şi prelungească simţurile prin construirea de instrumente, care culeg şi prelucrează informaţii ce ies din domeniul său de sensibilitate (spune prof. Dumitru Constantin Dulcan -- "Inteligenţa materiei"). Astfel de instrument este şi LUVIOM ce aduce o nouă abordare a efectelor luminii şi a câmpurilor informaţionale asupra corpului biologic. Lumea întreagă este o lumină condensată...


Convingerea mea este că nu există ajutor din exterior şi ajutor din interior...,pentru că exteriorul reflectă interiorul şi invers, neexistând separaţie, noi toţi fiind în toate manifestările...

Pentru alte informaţii şi terapie, sunaţi la:
0751.911.613
sau trimiteţi un mesaj la adresa:
Să auzim de la foarte bine în sus !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu