Translate

CONFERINŢE :FILM:
Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


marți, 2 iulie 2013

DE REŢINUT !Astazi tot mai multa lume s-a apucat de confectionat orgonite, de la bijuterii pana la forme bizare, dar ( iertata-mi fie observatia), care nu prea au nimic in comun cu descoperitorul energiei orgonice, respectiv Wilhelm Reich, al carui nume este atat de utilizat. Am constatat ca se confectioneaza diverse "bijuterii", care nu au nici o legatura cu orgonitele, ele fiind doar rasina simpla colorata in diverse nuante si in cel mai bun caz cate o pietricica sau o sarmulita. 
De accea m-am gandit ca ar fi bine sa mai fac niste completari, pentru aceia care doresc sa creeze astfel de acumulatoare de energie, dar si pentu cei ce isi doresc sa le achizitioneze.

Termenul Orgonit se refera la o noua categorie de materiale compuse in genearal dintr-un amestec de particule metalice incluse intr-un mediu de natura organica. Acest termen a fost mentionat pentru prima data de catre K.H. Welz, inventatorul acestuia si a fost preluat ulterior ca denumire generica pentru oricare material similar obtinut in baza aceluiasi concept, aceste materiale fiind cunoscute si sub denumirea de matrici orgonice. In functie de cantitatea si dimensiunile particulelor metalice cuprinse in mediul organic o matrice orgonica poate fi de joasa densitate , de densitate medie , sau in cazul utilizarii unor pulberi metalice fine, de densitate inalta si foarte inalta. Ceea ce diferentiaza numarul foarte mare de varietati de orgonit este densitatea si materialele utilizate in constructia acestora pentru ca in afara materialelor de baza(rasini si metale) se utilizeaza inca multe altele. Astfel, intr-o matrice se pot incorpora pulberi diverse(saruri, oxizi, pulberi de cristale) sau cristale...

In anii '90, Don si Carol Croft au descoperit ca adaugarea unui cristal de cuart intr-o matrice formata dintr-un amestec de rasina si bucati de metal intensifica acumularea de energie orgonica si chiar mai mult. Atunci când Don a realizat primul dispozitiv orgonic format din orgonit şi cristale de cuart, Carol a văzut cum aura soţului ei s-a expansionat. 

Asa cum scriam la inceput, am observat ca multi confectioneaza orgonite sub diverse forme, ceea ce este foarte bine. Fiecare este liber sa creeze si sa ofere, la fel cum fiecare stie ce isi doreste, respectiv un bibelou, sau o bijuterie (compuse din rasina, diverse pietricele, sarmulita si niste desene), sau un dispozitiv orgonic, acumulator de energie pranica, eficient, care pe langa o compozitie completa pastreaza si forma geometriei sacre. 
Un acumulator orgonic bun este acel care are in compozitie si cristal de cuart pe langa toate celelalte componente organice si anorganice.
Produsele noastre respecta formula standard promovata si realizata de Wilhelm Reich si Don Croft si combinatia matriciala de 50 % materie organica si 50% materie anorganica, chiar si la pandative.

Pentru toti cei care doresc sa constate eficienta unui orgonit bun, poate sa faca urmatorul experiment: puneti intr-un ghiveci cu flori (in pamant, sau deasupra) un astfel de dispozitiv  si observati evolutia plantei pe parcursul unei saptamani. 

Va invit de asemenea sa vizionati filmele postate pe pagina principala a blogului si sa cititi mai multe precizari, pe care le gasiti aici:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/precizari-utile.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu