Translate

CONFERINŢE :FILM:
Trăiesc în bucurie, linişte interioară, echilibru, înţelegându-i şi acceptându-i pe toţi şi continuând zi de zi să-mi respect valoarea mea fundamentală – LIBERTATEA.


"Fiecare soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal".


O SĂ FIE BINE, este nevoie, de optimism şi speranţă. PÂNĂ CÂND ?! (Un Anonim actual).Un mare Maestru de Qigong, din România (AC), spunea într-una din conferinţele sale: “speranţa înseamnă o dezamăgire amânată” ; aceasta nu înseamnă abandonarea speranţei, ci îndemnul de a face ACUM ceea ce vrei să faci şi ceea ce eşti în stare.

Dar să vorbim despre energia orgonică şi despre orgonite !

Un ORGONIT – prin forma sa, dar mai ales prin compoziţia complexă (diverse cristale din cuarţ, pietre semipreţioase variate, minereuri diferite, răşini naturale, lemn, flori, frunze şi alte compozite – aşa cum le realizăm noi) crează o matrice vie – un miniportal – ce ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Modul de funcţionare este simplu şi foarte eficient.

Este ca şi când am avea o porţiune de munte (cu cristalele, pietrele şi minereurile lui) şi de pădure (cu flori, lemne diverse, răşină-seva copacilor) lângă noi, indiferent că suntem acasă, la birou, in trafic, etc. Această energie este pusă în mişcare de diferitele spirale (spirala fiind forma sub care circulă energia…) din interiorul dispozitivelor orgonice şi intră în contact cu energia apei (care este un cristal lichid) ce se găseşte în celulele şi în ţesuturile noastre, astfel calibrându-ne şi aliniindu-ne corpul fizic cu cel energetic şi mărindu-ne astfel corpul de lumină…


Aşadar, se întâmplă ceva conform zicalei: “ dacă Mahomed nu merge (nu poate ajunge) la munte, vine muntele la Mahomed”, iar mai departe totul decurge de la sine - apropo de inteligenţa materiei.

În rezumat…, un ORGONIT este un portal (mai mare, ori mai mic) energetic ce ne ajută la revigorarea corpului şi însănătoşirea lui.

Aveţi aici, diverse modele:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/2013/06/catalog-de-produse.html


Pentru alte informaţii sunaţi la:

0728.678.853, sau la: 0751.911.613


Să auzim de la foarte bine în sus !


miercuri, 15 iulie 2015

PENTAGRAMA CON-ORGONICĂ         Pentru cine nu ştie ce înseamnă o pentagramă, găsiţi mai multe informaţii accesând această adresă:

         Pentagrama con-orgonică, aşa cum se vede în imagine, este alcătuită din cinci conuri orgonice (conul reprezintă o spirală tridimensională şi este modul în care circulă energia) aşezate sub forma simbolului pentagramei. 
Se foloseşte pentru protecţia energetică foarte puternică a locuinţei, aşezându-se deasupra tocului uşii de la intrare (pe interior), sau la ferestre (tot pe interior), ori pe orizontală într-un loc prielnic, orientandu-se cu vârful spre nord (conul cu ametist să fie astfel aşezat).

 În spaţiul tridimensional, prin antrenarea  energiilor, pentagrama con-orgonică acţionează cam ca în această este imagine:


 DESCRIERE:

Dimensiunea fiecărui con este de 7 cm. diametrul, iar inalţimea este de 5 cm.

Dimensiunea cercului în care este înscrisă pentagrama este de aprox. 30 cm.

Fiecare con, din cele 5, conţine compozitul orgonic corespunzător , culoarea fiind dată de pietrele semipreţioase folosite.

Ordinea aşezării conurilor este în sensul invers acelor de ceasornic (pentru curăţare energii) începându-se cu cel ce are în vârf culoarea violet (ametist) – orientat spre nord, mergând apoi spre stânga, spre următorul con albastru (turcoaz)-aliniere, apoi verde (aventurin, jad)-armonizare, galben (citrin)-energizare, roşu (coral)-împământare.


Mai multe imagini, găsiţi la sfârşitul catalogului de produse, de aici:PENTAGRAMA CON-ORGONICĂVERSO (mod de prindere al conurilor, prin şuruburi)
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu